ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016 tento víkend v prostredí jedinečných Súľovských vrchov.

Séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016 pokračuje už tento víkend. V poradí tretie kolo série, aktuálne v prostredí osobitých Súľovských skál, štartuje na prvej trase v sobotu 25. júna o 09:00 hod.

Každý účastník získa štartovný balíček s cyklo fľašou ŠKODA a zároveň bude zaradený do žrebovania o originálny bicykel ŠKODA. Registráciu a bližšie informácie nájdete na stránke www.skoda-bike-open-tour.sk.

AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly je tretím podujatím série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016. Pre cyklistov MTB klasiky sú tentoraz pripravené štyri výkonnostné trasy v dĺžke 18, 39, 60 a 86 km. Jedinečné prostredie Súľovských vrchov povedie pretekárov aj po úplnej hranici prírodnej rezervácie, cez skalné kaňony a lúky s nádhernými panoramatickými výhľadmi, s prevýšením až 3 300 metrov. Nebude chýbať ani bohatý sprievodný program, množstvo skvelých cien, či už na stupňoch pre víťazov alebo v tombole, kde je hlavnou cenou skvelý bicykel ŠKODA.

Bližšie informácie o ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016 nájdu fanúšikovia horskej cyklistiky na stránke www.skoda-bike-open-tour.sk, kde sa môžu na preteky série aj registrovať. Aktuálny ročník ponúkne šesť pretekov od apríla do septembra, vrátane množstva sprievodných akcií, súťaží a programu pre celú rodinu.

Peter Velits v spolupráci s Martinom Imrichom, známou osobnosťou na slovenskej bajkerskej scéne, pripravili špeciálne pre tento ročník ŠKODA BIKE OPEN TOUR sériu tematických videí. Cenné bajkerské rady nájdu fanúšikovia na webstránke http://www.skoda-bike-open-tour.sk/ alebo Facebooku a YouTube kanáli ŠKODA AUTO Slovensko.