Šťastná pokožka hlavy – zdravé vlasy

Trápi vás napnutá pokožka hlavy? Svrbenie? Máte pocit, že si vlasy musíte umývať častejšie než ostatní? Privítajte s otvorenou náručou novinku od Paul Mitchell® Clean Beauty Scalp Therapy.

Trojkroková starostlivosť prináša okamžitú úľavu aj dlhodobé riešenie vašich problémov.

Vnútri každej fľaštičky nájdete jemné rastlinné látky, ktoré sa s láskou  postarajú o vašu vlasovú pokožku aj vlasy samotné.

Šťava z talianskeho viniča poskytuje zmes minerálov, aminokyselín a ďalších základných živín, ktoré pomáhajú zlepšiť celkový vzhľad pokožky hlavy a vlasov. Výťažok z harmančeka je plný antioxidantov a polyfenolov, ktoré pomáhajú upokojiť pokožku hlavy a vyživovať vlasy.Tieto dve látky sú doplnené zinkom, ktorý podľa vedeckých výskumov preukázateľne znižuje tvorbu kožného mazu a zároveň posilňuje vlasy. To všetko je zabalené do ovocno-citrónovej arómy doplnenej o jemné kvetinové tóny. Povedzte aaaach.

Clean Beauty Scalp Therapy. To je šťastná pokožka hlavy. Zdravé vlasy aj planéta.

Scalp Therapy Shampoo

87 % prírodných látok

250 ml, 28,69 €

Tento šampón obohatený o šťavu z viniča a výťažok z harmančeka jemne čistí vlasy a pomáha upokojiť pokožku hlavy. Šampón je možné používať denne na osvieženie vlasovej pokožky a posilnenie vlasov. 

Scalp Therapy Conditioner

95 % prírodných látok

250 ml, 32,55 €

Druhý krok v rutine vlasovej pokožky. Tento ľahký kondicionér, obohatený o šťavu z viniča a výťažok z harmančeka, poskytuje jemnú osviežujúcu úľavu pre suchú, mastnú alebo citlivú pokožku hlavy bez toho, aby vlasy zaťažoval. Upokojujúci účinok pocítite okamžite.

Scalp Therapy Drops

92 % prírodných látok

50 ml, 31,91 €

Ultraľahké nemastné sérum na pokožku hlavy so šťavou z viniča a výťažkom z harmančeka zmierňuje problémy so suchou, mastnou alebo citlivou pokožkou hlavy a obnovuje jej zdravie. Zinok pomáha obnoviť rovnováhu tvorby kožného mazu a zdravie pokožky hlavy.

V predaji v kaderníckych salónoch
www.paulmitchell.cz/salony
alebo na oficiálnom eshope Paul Mitchell
eshop.paulmitchell.cz