Jarné módne trendy oživujú štýl. Na jednu farbu pokojne zabudnite

Jar prichádza aj do našich šatníkov. Po zime plnej tmavých farieb je čas na oživenie vášho štýlu. Odovzdajte sa kreativite a zvoľte si jarné módne trendy, ktoré vás budú vyzývať na vyjadrenie vašej osobnosti a radosti z obliekania.

Pastelové tóny
Pastelové farby sú kľúčovým prvkom jarných módnych trendov. Zjemňujú nás a pridávajú na ženskosti. Namiesto čiernej farby si vyberte jemné odtiene ružovej, modrej, žltej a zelenej, ktoré prinesú do vášho šatníka jemnosť a romantiku. Pastelové svetre, šaty a blúzky budú dominovať vo vašich outfitoch, dodávajúc im ľahkosť a eleganciu. Jemné tóny krásne doplnia aj jemné šperky z Tchibo.

Neónové akcenty
Pre tie odvážnejšie sú neónové farby ideálnym spôsobom, ako dať svojmu štýlu výraz a originalitu. Neónové odtiene oranžovej, zelenej, ružovej a žltej budú zdobiť tenisky, kabelky a doplnky, pridávajúc im dynamiku a štýlový nádych. Aj tieto kúsky nájdete na e-shope tchibo.sk

Prírodné odtiene
Jarná sezóna nás inšpiruje prírodnými tónmi hnedej, béžovej a karamelovej. Tieto neutrálne farby sú vždy v móde a tento rok nie je výnimkou. Oblečte sa do jemných svetrov, nohavíc a kabátov v prírodných farbách a zvoľte si štýly, ktoré podčiarknu vašu prirodzenú krásu a eleganciu.

Kvety a vzory
Jarné módne trendy sú tiež o žiarivých kvetinových a geometrických vzoroch. Namiesto jednotvárnej čiernej farby si vyberte oblečenie s pestrou kombináciou farieb a vzorov, ktoré vám prinesú radosť a optimizmus. Šaty, sukne a blúzky s kvetinovými vzormi budú vynikajúcou voľbou pre slnečné dni.

Viac úžasných kúskov do vášho jarného šatníka nájdete na www.tchibo.sk