Skrotenie divokého vlasu

Budíte sa ráno na Hagrida a chce sa vám plakať zakaždým, keď sa pokúšate o akýkoľvek účes? Nie je potrebné krotiť svoju túžbu po lesklej a poslušnej hrive. Nepoddajné vlasy sú totiž ochotné vás poslúchať výmenou za dostatok hydratácie. Sú len silnejšie ako obvyklé vlasy a preto jej potrebujú naozaj výdatnú dávku. Pokiaľ zaženiete ich smäd správne zvolenými produktmi, budú krotké ako barančeky. A vy sa budete môcť pýšiť vlasmi, z ktorých budú ženám blednúť tváre a mužom dochádzať dych. 

Hydratácia začína v prvom krokuDoprajte nepoddajným vlasom prvý dúšok správnej hydratácie pomocou Instant Moisture® Shampoo. Šetrne ich umyje, Instant Moisture® Complex im dodá tak potrebnú vlhkosť a panthenol ich zregeneruje zvnútra. Malý bonus, ktorý s prichádzajúcim letom oceníme, je ochrana proti slnečnému žiareniu.

Instant Moisture® Shampoo

fotka produktu

300 ml

18,73 €

Nezabúdajte na kondicionérVlasy vám budú s kvalitným a správne zvoleným kondicionérom doslova vrnieť pod rukami. A pri tvrdých vlasoch to platí dvojnásobne. Clean Beauty Hydrate Conditioner s olivami a ovsenými peptidmi funguje rovnako ako vodná nádrž – udrží vodu tam, kde chcete. Teraz už môžete dať smädným prameňom zbohom.

Clean Beauty Hydrate Conditioner

fotka produktu

250 ml

25,42 €

Tajná zbraň v podobe ochranného stylinguAk nás niečo teší, potom sú to ošetrujúce stylingy. Doprajete vlasom hydratáciu, mäkkosť a nádhernú vôňu a to všetko pri dodaní fixácie, po ktorej túžite. Awapuhi Wild Ginger Hydrocream Whip zásobuje vlas vlhkosťou, zároveň mu prepožičia vysnívanú hebkosť a objem a vytvorí na ňom dlhotrvajúci hodvábny finiš.

Hydrocream Whip™

fotka produktu

200 ml

32,33 €

V predaji v kaderníckych salónoch

www.paulmitchell.cz/salony

alebo na oficiálnom eshope John Paul Mitchell Systems®

 eshop.paulmitchell.cz