Annabelle Minerals má nové zloženie krycích mejkapov

Minerálny krycí mejkap Annabelle Minerals má vysoké krytie a jednoduché zloženie. Vďaka novej formule zloženej z minerálnych prísad poskytne vašej pokožke požadovaný efekt líčenia, a to od jemného zjednotenie farby pleti, až po plné krytie.

Ľahko sa nanáša a zaistí pohodlie vašej pokožke po celý deň. Postará sa o intenzívne krytie už pri prvej vrstve. Pokožka po aplikácii minerálneho mejkapu bude nielen upokojená, ale aj rozjasnená. Sypká konzistencia sa ľahko spojí s pleťou a nezaťažuje ju. Je vhodná aj pre osoby so suchou pleťou, pretože ju ďalej nevysušuje. Užite si krásny, minimalistický a vhodný mejkap.

A viete, ako minerálny mejkap najlepšie aplikovať? 1. Do viečka nasypte malé množstvo minerálneho  mejkapu,2. krúživými pohybmi štetca zapracujte produkt do štetín a prebytočný prášok oklepte späť do viečka,3. aplikujte v tenkej vrstve od vnútornej k vonkajšej časti tváre. Používajte kruhové ľahko trecie pohyby.V prípade potreby vyššieho krytia postup opakujte.

Zloženie je stále vegánske. Obsahuje: sľudu (rozjasňuje pleť), oxid zinočnatý (zmatňuje a lieči drobné nedokonalosti), uhličitan vápenatý, myristát horečnatý, nitrid boritý a stearan horečnatý. Minerálny krycí mejkap je v predaji aj v mini balenie za 2,90 €. Ak chcete vyskúšať, či vám bude vyhovovať, otestujte ho!

Annabelle Minerals ponúka niekoľko farebných podtónov s rôznou úrovňou jasu pre svetlú i tmavú pleť.

GOLDEN: teplé, zlatisto-olivové tóny sú najpredávanejším farebným podtónom.SUNNY: žlto – citrónové tóny sú najteplejšie z dostupných podtónov.NATURAL: neutrálne, béžové tóny sú najchladnejšie z dostupných podtónov.

Annabelle Minerals minerálny mejkap v krycej verzii v novom zložení. Plné krytie s SPF 30 pre normálnu a suchú pleť.

Cena: 9,90 €

www.annabelleminerals.com/sk_sk