Michaela Štědrová nová CEO Saffron Beds.

Československá firma Saffron Beds, ktorá vyrába luxusné postele a matrace z prírodných materiálov, má po vstupe silného českého investora, ďalšiu posilu v manažmente. Na pozíciu výkonnej riaditeľky a konateľky spoločnosti nastúpila Michaela Štědrová, ktorá doteraz zastávala pozíciu riaditeľky spoločnosti Auto Podbabská.

Michaela Štědrová bude zodpovedná za celkovú stratégiu a riadenie firmy, obchod a expanziu v Českej republike a Slovenskej republike. Michaela má viac ako 15 rokov skúseností s riadením spoločností a vedením ľudí v bankovom, finančnom a automobilovom sektore. Pred príchodom do spoločnosti Saffron Beds pracovala takmer 3 roky na pozícii riaditeľky Auto Podbabská. Pred touto skúsenosťou 11 rokov pôsobila v top manažmente skupiny GE Money.

Sama Michaela komentuje zmenu svojho pôsobiska ako príležitosť vybudovať silnú spoločnosť, ktorá ponúka kvalitou unikátny produkt, a má potenciál byť v krátkom časovom horizonte jednotkou na českom a slovenskom trhu. Ďalším dôvodom zásadnej zmeny v profesijnom živote bola absencia kreativity a možnosť sa proaktívne podieľať na výrobe produktu a byť tak súčasťou celého procesu od výroby až po predaj. Ihneď po nástupe do funkcie sa Michaela zúčastní medzinárodnej výstavy nábytku IMM v Kolíne nad Rýnom, kde Saffron Beds bude prezentovať celé svoje portfólio na ploche 135m2.

Spoločnosť Saffron Beds posilnila svoju pozíciu na trhu v lete 2015 vďaka vstupu silného investora. Má ambície dobyť predné priečky s predajom luxusného tovaru. Ku koncu minulého roka otvorila druhú pobočku v Nemecku – Hamburgu. Aktuálne Saffron Beds pôsobí v Prahe, Brne, Bratislave, Košiciach, Moskve, Helsinkách a Freisingu. V tomto roku plánuje expanziu do severských krajín.

V spoločnosti Saffron Beds bude hlavným cieľom Michaely zabezpečiť zvýšenie predaja až na 1000 postelí ročne, rozvíjať kvalitu služieb, a v rámci obchodného oddelenia sa zameria tiež na optimalizáciu vyťaženia jednotlivých tímov, aby mohli klientom ponúknuť ešte proaktívnejší prístup ako doteraz.