Na regeneráciu lámavých vlasov

Dajte svojim poškodeným vlasom možnosť zažiariť vo svojej pravej kráse. Doprajte im starostlivosť založenú na ingredienciách, ktoré ich vyživia od korienkov po končeky.

Neuma Neu Repair® je rad určený na regeneráciu, posilnenie a ochranu poškodených a krehkých vlasov. Obsahuje tieto výnimočné zložky:

  • Rastlinný kolagén: Vplyvom veku, znečistenia, stylingu a mnohých ďalších faktorov vznikajú v tkanive každého vlasu medzery, ktoré spôsobujú jeho krehkosť. Rastlinný kolagén tieto medzery vyplňuje a navyše obklopuje jednotlivé vlasové bunky vlhkosťou. Vďaka tomu ide o zložku, ktorá významne znižuje krehkosť vlasov a naopak podporuje ich zdravý lesk.
  • Výťažky z morských rias: Sú bohaté na dôležité živiny a minerály, čím podporujú regeneráciu nielen vlasov, ale aj vlasovej pokožky. Okrem toho vytvárajú neviditeľnú bariéru okolo vlasových vlákien, ktorá jednak uzamkne vlhkosť vo vlasoch a tiež ich chráni pred poškodením zvonku.
  • Extrakt zo semien karobu: Je doslova nabitý esenciálnymi aminokyselinami, viaže sa na vlasové vlákno a vytvára okolo neho ochrannú vrstvu. Vďaka tomu zostávajú účinné látky a hydratácia vnútri vlasov, a tie sú potom pružnejšie, menej sa lámu a majú zdravý lesk.
  • Esencia z citróna, levandule a jedľového ihličia: Pre originálnu arómu, ktorá rozvonia účes na niekoľko dní.

Neuma Neu Repair® Shampoo

Šampón založený na účinkoch prírodných ingrediencií jemne, ale účinne odstráni z vlasov všetky nečistoty vrátane zvyškov stylingových prípravkov. Neobsahuje sulfáty, parabény ani silikóny. Je vhodný na každodenné použitie.

Neuma Neu Repair® Shampoo, 250 ml: 38,7 €/30 ml: 8,15 €.

Neuma Neu Repair® Conditioner

Kondicionér s vysoko regeneračným zložením pomáha rozčesávať vlasy bez toho, aby ich zaťažil. Zároveň hydratuje vlasy a uzamkýna vlhkosť v nich na dlhú dobu, čo znižuje ich krehkosť. Okrem základných zložiek obsahuje kombináciu výťažkov z kokosu, shikakai a tamarindu, ktorá chráni vlasy pred poškodením vonkajšími vplyvmi a stylingom a pomáha udržať žiarivosť farby.

Neuma Neu Repair® Conditioner, 250 ml: 38,7 €/30 ml: 8,15 €.

Neuma Neu Repair® Leave-In Treatment

Výživná bezoplachová starostlivosť ošetruje každý vlas, poskytuje mu bohatú dávku živín a navyše pomáha chrániť účes najmä pred tepelným stylingom. To všetko vďaka kombinácii extraktov z kokosu, shikakai a tamarindu. Prípravok má ľahké zloženie, ktoré vlasy nezaťažuje, ale zanecháva ich krásne hladké a prirodzene lesklé.

Neuma Neu Repair® Leave-In Treatment, 150 ml: 30,55 €.

 

Posted in TOP