Plienky Lupilu – od začiatku v dobrých rukách

Každá mama vie, že dieťatko potrebuje to najväčšie pohodlie a výrobky vysokej kvality. Presne tieto dve vlastnosti spĺňajú detské plienky Lupilu privátnej značky siete predajní Lidl. Všetky produkty sú dostupné v kamenných predajniach Lidl alebo online na www.lidl-shop.sk.

Nájsť to najlepšie pre svoje dieťa je pre mamu nesmierne dôležité. Práve plienky musia bábätkám dokonale sadnúť a mamy často dlho hľadajú, kým nájdu tie pravé. Plienky Lupilu v sebe kombinujú viaceré vlastnosti. Za pocit dlhodobého sucha zodpovedajú absorpčné kanáliky nachádzajúce sa priamo v jadre, ktoré poskytujú dlhodobú ochranu pred pretečením až na 8 hodín. Elastické pásky sa prispôsobia telíčku dieťatka, vďaka čomu sa cíti komfortne. Plienky sú extra tenké a flexibilné aby poskytli, čo najväčšiu slobodu pohybu a zároveň sú priedušné a príjemné k jemnej detskej pokožke.

Kúpou plienok značky Lupilu nezískate iba pohodlie pre vaše dieťa. Za každé predané balenie venuje spoločnosť Lidl Slovenská republika na pomoc rodinám s deťmi v núdzi 10 centov.

Plienky Lupilu viete nájsť okrem kamenných predajní už aj v Lidl e-shope https://www.lidl-shop.sk