Minerálne mejkapy Annabelle Minerals

Byť nalíčená aj v lete pri vode, alebo sa dekoratívnej kozmetiky v teplých mesiacoch vzdať, aby pleť bola zdravá bez upchatých pórov a nevzhľadných vyrážok? Teraz už nemusíte robiť kompromisy. Minerálne mejkapy  od Annabelle Minerals sú totiž vyrobené z čisto prírodných zložiek, ktoré pokožku nezaťažujú, ale naopak na ňu pôsobia vyslovene blahodarne. Navyše majú UV faktor a sú v úplne novom obale!

Minerálna kozmetika pleť vyživuje, okysličuje, upokojuje a zároveň vyzerá na tvári celkom prirodzene, čo sa hodí vždy, ale v teplých letných mesiacoch dvojnásobne.

Je pre ňu typická sypká púdrová konzistencie, a teda aj špecifické nanášanie štetcom, ktoré ponúka možnosť mejkap vrstviť podľa aktuálnej potreby krytia.

Za vynikajúcimi vlastnosťami minerálnych mejkapov Annabelle Minerals stoja tieto starostlivo vybrané ingrediencie: Sľuda – miniatúrne lesklé čiastočky, ktoré odrážajú svetlo, vďaka čomu pleť vyzerá rozjasnená a svieža. Súčasne sa sľuda stará aj o krytie nedokonalostí. Oxid zinočnatý – má na pleť protizápalové a upokojujúce účinky, pôsobí proti vzniku akné a tiež dokáže zmatnieť presne tie miesta, ktoré to potrebujú. Oxid titaničitý – je biely pigment, ktorý vie pohlcovať UV žiarenie a poskytuje tak proti nemu prirodzenú ochranu. Oxid železnatý a ultramarín – sú farbivá, ktoré ovplyvňujú intenzitu a odtieň líčenia. Zabezpečujú aj stálosť prípravkov a ich odolnosťou proti vode.

Rozjasňujúce minerálne mejkapy Annabele Minerals

Jemne zamaskujú nedokonalosti, zároveň pleť prirodzene rozjasnia a dodajú jej svieži vzhľad. Poskytujú mierne krytie a sú vhodné pre všetky dámy s mdlou a unavenou pokožkou či jemnými vráskami. Rozjasňujúce minerálne mejkapy Annabele Minerals dostanete v 22 farebných odtieňoch, ktoré zaručia, že budú presne ladiť s tónom vašej pleti. Majú ochranný faktor SPF 20. Rozjasňujúce minerálne mejkapy Annabele Minerals, 4 g: 9,9 €Rozjasňujúce minerálne mejkapy Annabele Minerals, 10 g: 15,9 €

Zmatňujúce minerálne mejkapy Annabele Minerals

Zaručia svieži a prirodzený vzhľad bez mastných odleskov a tiež sa postarajú o stredné až úplné krytie. Sú určené pre všetky dámy s mastnou či problémovou pleťou so sklonom k ​​akné. Dostanete ich  v 22 farebných odtieňoch, ktoré zaručia, že budú presne ladiť s tónom vašej pleti. Majú ochranný faktor SPF 10. Zmatňujúce minerálne mejkapy Annabele Minerals, 4 g: 9,9 €Zmatňujúce minerálne mejkapy Annabele Minerals, 10 g: 15,9 €

Krycie minerálne mejkapy Annabele Minerals

Vďaka vyššiemu obsahu oxidu titaničitého dokonale skryjú pigmentové škvrny, akné aj iné pleťové nedokonalosti, pritom ale nevytvárajú neprirodzený efekt. Hodia sa pre všetky typy pleti. Krycie minerálne mejkapy Annabele Minerals dostanete v 22 farebných odtieňoch, ktoré zaručia, že budú presne ladiť s  tónom vašej pleti. Majú ochranný faktor SPF 30. 

Krycie minerálne mejkapy Annabele Minerals, 4 g: 9,9 €

Krycie minerálne mejkapy Annabele Minerals, 10 g: 15,9 €

 

Kúpite na: www.annabelleminerals.com/sk_sk/