OBJAVTE AŽ 72 HODINOVÚ HYDRATÁCIU VĎAKA SILE VITAMÍNU D

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Tušili ste, že kozmetický gigant predá každú sekundu až dva Anew skincare výrobky? Medzi novinkami tejto rady teraz nájdete aj hydratačný krém Anew Hydra Pro Vita-D určený pre všetky vekové kategórie, ktorý by nemal chýbať v každodennej rutine žiadnej z nás. Hýčkajte svoju pokožku s Avonom.

Prečo potrebujeme vitamín D? Každá z nás vie, že vitamín D sa podieľa na množstve dôležitých funkcií v tele. Prirodzeným zdrojom vitamínu D je slnko, no pobyt na priamom slnku nie je prospešný pre našu pleť. Známa dermokozmetička Eva Přibylová potvrdila, že vitamín D pomáha urýchľovať obnovu pokožky. Priaznivo ovplyvňuje obranné procesy pleti pred ultrafialovým žiarením a inými škodlivinami z vonkajšieho prostredia. Tento vitamín je dôležitý v rámci prevencie, pretože spomaľuje proces predčasného starnutia a mal by byť súčasťou každodennej starostlivosti o pleť.

Tento krém nielen hydratuje, ale tiež uzamkne hydratáciu a napomáha aktivovať vašu dennú dávku vitamínu D. Ten pleti dodáva potrebnú pevnosť a odolnosť. Pri pravidelnom používaní významne pomáha hydratovať suchú pleť a viditeľne rozjasňuje. Okrem toho tiež podporuje obranyschopnosť pokožky a pôsobí okrem iného priaznivo na pokožku s aknóznymi prejavmi. V neposlednom rade stimuluje tvorbu kolagénu a znižuje viditeľnosť pigmentových škvŕn,“ dodáva Eva Přibylová.

Hydratačný krém Anew Hydra Pro Vita-D

Objem: 50 ml

Bežná cena: 29,90 €

Dehydratácia pleti môže byť spôsobená aj jej oslabenou ochrannou vrstvou. Doprajte si dokonale hydratovanú pleť až na 72 hodín vďaka aktivácii vitamínu D s Anew Hydra Pro Vita-D. Už jedno nanesenie pomôže aktivovať množstvo vitamínu D rovnajúce sa 10-minútovému pobytu na slnku. Vitamín D navyše pomáha posilniť kožnú bariéru, aby v sebe dokázala udržať hydratáciu. Po použití je pleť dostatočne hydratovaná, vyzerá plnšie, hladšie a mladistvejšie.

 

 

O SPOLOČNOSTI AVON

Kozmetická spoločnosť Avon patriaca do poprednej globálnej skupiny Natura & Co už 135 rokov zlepšuje životy žien prostredníctvom krásy. A stále v tom pokračuje, no modernejšie. Prináša inovácie, spája ľudí, podporuje ženy, vníma všetky podoby krásy. Oslavuje silu žien po celom svete, podporuje ich v objavovaní vlastného potenciálu a prekonávaní výziev. Prekvapuje vás to? Pridajte sa k nim – #WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni. V Avone sú zástancami toho, na čom skutočne záleží. Práve silu krásy využívajú na vytvorenie lepšieho sveta pre ženy. Pozorne načúvajú potrebám žien a sú hlasom ich túžob. Veria v lepší svet pre ženy, ktorý bude lepším svetom pre všetkých.

 

Bojujú za zdravé prsia, keďže rakovina prsníka je jedným z najčastejších onkologických ochorení u žien, preto venovali viac ako 20 mil. na screeningové programy. Rovnako bojujú proti domácemu násiliu, ktorému čelí 1 z 3 žien a doteraz pomohli už 14 mil. žien trpiacim domácim násilím. Celosvetovo spoločnosť Avon odovzdala viac ako 1 miliardu dolárov na témy súvisiace so zdravím a bezpečnosťou žien. Za posledných 20 rokov zaregistrovala viac ako 750 patentov a výrobky z jej portfólia získali viac ako 300 ocenení za posledné 3 roky. Vedeli ste, že každú sekundu sa po svete predajú 3 rúže, 7 parfumov a 2 výrobky pleťovej starostlivosti značky Anew? Dobre známe a obľúbené značky sú ANEW, mark., AVON TRUE, Planet Spa, Nutra Effects, Avon Care či Advance Techniques. Viac o spoločnosti a jej aktivitách, ako aj o výrobkoch Avon sa dozviete na www.avon.sk a Facebookovom profile Avon Slovensko.

Posted in TOP