Thermalpark Dunajská Streda inovoval!

Vďaka inováciám zmenil Thermalpark Dunajská Streda k lepšiemu nielen „image“, ale vzrástla aj úroveň služieb zákazníkom. Investícia je významná aj z pohľadu regiónu, pribudnú nové administratívne priestory a priestory na prenájom.

Vstupná hala a recepcia

Od februára tohto roku zákazníkov termálneho kúpaliska v Dunajskej Strede víta nová vstupná hala, ktorá je dominantou areálu. Investícia má v prvom rade zvýšiť komfort zákazníkov, ktorí chcú navštíviť welness centrum. Tí už nemusia čakať na vstup pod holým nebom, obslúžia ich dámy pracujúce v priestoroch recepcie v rámci priestrannej vynovenej vstupnej haly. Recepcia postavená v extravagantnom modernom tvare bielej lode.

Očakávajú viac zákazníkov

„Thermalpark Dunajská Streda sa stal obľúbeným a vyhľadávaným termálnym kúpaliskom a medziročne narastá počet zákazníkov nielen zo Slovenska, ale aj z Maďarska či Českej republiky. Návštevnosť Thermalparku sa oproti predchádzajúcemu roku zvýšila z 305.611 na 321.949, čo predstavuje 5,35-% medziročný nárast. Je potešujúce, že najväčší nárast nastal práve v ubytovacej časti, počet ubytovaných hostí sa zvýšil takmer o 8000 osôb. Preto sme pristúpili k inováciám v interiéri aj exteriéri, ktoré majú zabezpečiť kvalitnejšie služby našim zákazníkom a zvýšenie ich komfortu“, povedal Gabriel Somogyi, riaditeľ zariadenia. Novinkou je to, že platba sa skrinku sa premietla už do celkovej platby za vstup, takže zákazník platí iba raz a získa tak kľúčik od skrinky – náramok s čipom. Ten mu umožňuje prejsť z welness centra počas letnej sezóny plynulo do vonkajšieho areálu s bazénmi. Počet skriniek vzhľadom na narastajúci záujem zákazníkov značne vzrástol, k pôvodným 226 skrinkám pribudlo 355.

Family friendly

Prestavbou pôvodnej jedálne a zastrešením terasy sú gastro priestory schopné obslúžiť až 200 zákazníkov, z pôvodných 70. Tesne pred letnou sezónou pribudne tiež detský kútik a rodiny s deťmi poteší nielen rýchlejšia obsluha v bistre, ale aj skrátenie čakania pri vstupe. Nová vstupná hala bude mať v lete aktívnych 6 pokladní, čo ocenia určite všetci zákazníci. Zároveň sa tu nachádza info centrum pre tých, ktorí by v rámci regiónu radi navštívili aj iné zaujímavosti. V rámci cenníka sa nachádzajú rodinné vstupenky pre rodiny s jedným alebo dvomi deťmi.

Ceny vstupeniek sa len zaokrúhlili, v letnej sezóne 2015 už nebudú viac rásť

V Thermalparku platí od začiatku roku 2015 nový cenník. „Zvýšili sme kvalitu služieb, no ceny pre našich zákazníkov sme výrazne nemenili. Ceny vstupeniek sa len zaokrúhlili a zároveň sa do ceny premietol už aj poplatok za používanie úschovných skriniek. Nechceme, aby investície do komfortu zákazníkov zvyšovali ceny vstupného. Celkové náklady predstavujú 1.500.000 eur bez DPH, prostriedky zabezpečujeme  kombináciou bankových úverov a vlastných zdrojov. Na financovaní rekonštrukcie sa majiteľ kúpaliska, mesto Dunajská Streda, nepodieľa,“ uzavrel riaditeľ.