Geometria zimných trendov

Geometrické vzory sa stávajú čoraz populárnejšími a pri správnom používaní môže byť tento trend skvelým spôsobom, ako dať nielen outfitu ale aj interiéru moderný a jedinečný nádych.  Vzory majú totiž skvelú schopnosť zvýšiť vizuálny záujem a pôsobia dominantne.

Výber geometrického vzoru do interiéru

Pokiaľ ide o dizajn interiérov, je vždy dôležité sledovať trendy. Práve teraz sa geometrické vzory stávajú čoraz obľúbenejšími. Vo výzdobe interiéru zvážte výber jednej alebo dvoch položiek s vzormi na docielenie jednotného a moderného vzhľadu. Sústreďte sa na položky ako vankúše a deky, stolové lampy, koberec alebo menšiu dekoráciu. Nebojte sa ani farieb. Siahnuť môžete po slnečnej žltej, modrej či zelenej. Krásne doplnia miestnosť a naplnia vás pozitívnou energiou.

Geometria v móde

V móde stále platí pravidlo menej je viac. Preto, čo sa vzorov týka, si vyberte jeden na ktorom postavíte celý zvyšok outfitu a ktorý dopĺňa vašu aktuálnu schému farieb. Momentálne sú stále in čierna v kombinácii s bielou alebo červenou , ale prečo neskúsiť aj farebnejšiu variantu? Farebných kombinácií je nespočetne veľa, vždy sa však uistite, že si vyberáte dizajn, v ktorom sa budete cítiť dobre. Použite napríklad vzory, ktoré upútajú pozornosť na konkrétny aspekt vášho oblečenia. Napríklad náhrdelník, blúzka alebo topánky.

Alebo môžete vzor  zakomponovať do outfitu aj v podobe detailu. Napríklad kabát so zaujímavou grafickou podšívkou vám dodá ten správny zimný look. Správne zvolené vzory dokážu tiež odpútať pozornosť od prípaných nedostatkov postavy a upriamiť oko diváka niekam inam.

Fotografie: Cellbes.sk, Twinset, bytove-parfemy.sk, Anjelské zvončeky