Pneumatika Dunlop Trailsmart si odniesla zlato a striebro z dvoch testov renomovaného časopisu.

Testy pneumatík na cestovné endurá hodnotia Dunlop TrailSmart ako jednu z najlepších. Dunlop, výrobca vysoko výkonných motocyklových pneumatík, oznamuje, že pneumatika Dunlop Trailsmart, ktorú uviedol na trh v apríli tohto roka, obsadila prvé a druhé miesto v dvoch samostatných testoch pneumatík. Oba testy realizoval špecializovaný nemecký motorkársky magazín Motorrad a ich výsledky zverejnil na prelome júna a júla. Čelné umiestnenie v testoch potvrdzuje odhodlanie značky Dunlop dodávať výkonné pneumatiky s mimoriadnym brzdným výkonom na mokrej i suchej vozovke a s optimalizovaným kilometrovým prebehom.

Prvý test magazínu Motorrad preveroval na cestách i v teréne vlastnosti piatich rôznych typov pneumatík na motocykle BMW R 1200 GS. Dunlop Trailsmart v tomto teste zvíťazila a získala ocenenie „Odporúčame kúpiť“ (Motorrad Kauftip) a využiť na ceste vďaka „dokonalej spätnej väzbe a širokému záberu na cestách nižších tried“. Motorrad v celkovom prehľade vyhodnotil pneumatiku Trailsmart ako „najlepšiu voľbu na každodenné obutie motocyklu GS“. V druhom teste magazínu Motorrad, v ktorom sa stretol so štyrmi konkurenčnými pneumatikami skončil Dunlop Trailsmart na druhom mieste. Pozitívne hodnotenie si vyslúžil za športové vlastnosti na vedľajších cestách a za záber na mokrom povrchu.

Veľmi nás teší, že si Dunlop Trailsmart v svojej prvej sezóne vedie v testoch proti konkurentom tak dobre,“ povedal Andy Marfleet, Moto Marketing Manager značky Dunlop. „Usilujeme o to, aby sme na trh dodávali pneumatiky, ktoré vyhovujú rýchlemu životnému tempu našich zákazníkov a ktoré si poradia s rôznymi situáciami, s ktorými sa môžu na cestách stretnúť. Sme pyšní na to, že výsledky v testoch odrážajú toto naše odhodlanie a že pneumatika je pre svoje celkové kvality od svojho uvedenia na trh stále viac oceňovaná.“