Harman/Kardon HD 3700 si nájde miesto v každej domácnosti.

Aj vám leží v skrini množstvo CD, ktoré ste nepočuli už niekoľko rokov? Nie ste sami. Je načase ich oprášiť, pretože prehrávač HD 3700 vytiahne každý detail, ktorý sa pred vami roky skrýval.

Najmodernejšia technika v útrobách tohto minimalistického, a kvalitne spracovaného solitéru do vašej obývačky dá za pravdu týmto riadkom. Obvody založené na rezistoroch s minimálnou toleranciou garantujú najčistejší možný zvuk, ktorý doľahne do vašich uší a postará sa o príjemné chvíle. Audiofilský prevodník Cirrus Logic® WM8740 vytvára impozantné vykreslenie priestoru. Pri počúvaní nahrávky už nebudete mať pocit, že hudobníci boli zoradení na pódiu vedľa seba, ale že kontrabas je naľavo od piana.

Harman/Kardon HD 3700 spĺňa všetky vlastnosti moderného prístroja, keďže o konektivitu sa stará USB vstup, optický ako aj koaxiálny výstup a RCA. Samozrejmosťou je kvalitný displej, ktorý prezentuje všetky dostupné informácie o aktuálnej skladbe, čo využijete v prípade, že po dlhšej dobe počúvate staršie CD a neviete sa rozpamätať, čo to hrá. Displej reaguje na premenlivé svetelné podmienky, čo oceníte, ak si za účelom navodenia atmosféry zhasnete, tak displej automaticky zredukuje jas a prispôsobí sa novým podmienkam. Viac na www.harmankardon.sk.

MOC je 349 €,-.