Milujete futbal a Ligu majstrov UEFA ? Tak vám oznamujeme, že spoločnosť MasterCard pokračuje v jej sponzorovaní

Spoločnosť MasterCard predĺžila svoje dlhoročné partnerstvo s Ligou majstrov UEFA o ďalšie tri sezóny, do roku 2018. Obnova zahŕňa sponzoring Superpoháru UEFA, finále UEFA Ligy majstrov žien a finále Ligy majstrov pre mládež.

Na základe dohody bude MasterCard tiež pokračovať ako oficiálny poskytovateľ hráčskych sprievodov. Podporuje najprestížnejšiu klubovú futbalovú súťaž Európy viac ako dvadsať rokov.

Byť hráčskym sprievodom dáva deťom z celého sveta exkluzívnu možnosť vychutnať si zážitok v podobe cesty na štadión po boku ich obľúbených hviezd počas všetkých zápasov Ligy majstrov UEFA, vrátane finále, ktoré sa v roku 2016 bude konať na štadióne San Siro v Miláne.

Raja Rajamannar, marketingový riaditeľ spoločnosti Mastercard.

„Na obnovenie partnerstva s Ligou majstrov UEFA sme veľmi hrdí, navyše táto spolupráca trvá už od roku 1994. Počas týchto rokov sme mali možnosť zažiť veľa nezabudnuteľných momentov a vidíme, že vášeň futbalových fanúšikov po celom svete stále rastie. Tešíme sa na ďalšie tri sezóny podpory najprestížnejšej európskej klubovej súťaže, spolu s podporou Superpohára UEFA, finále UEFA Ligy majstrov žien a finále Ligy majstrov pre mládež.“

Guy-Laurent Epstein, marketingový riaditeľ UEFA Events SA.

 „MasterCard je naším dlhoročným aktívnym sponzorom už od roku 1994 a my sme šťastní, že toto partnerstvo bude pokračovať aj naďalej. Mať podporu globálnej a dôveryhodnej spoločnosti ako MasterCard je pre Ligu majstrov UEFA veľkým prínosom. Prostredníctvom svojich rozsiahlych aktivít na globálnej úrovni bude MasterCard aj naďalej zohrávať kľúčovú úlohu v približovaní Ligy majstrov UEFA bližšie k fanúšikom.“