Aké je to jednoduché s jarnou a letnou kolekciou F&F home

Prišla jar s ktorou sa blíži čas letných dovoleniek a oddychu, či už pri mori, na chalupe, na horách. Toto všetko stíhate v predstihu. Ako? Jednoducho si preneste do svojich bytov, chalúp, do svojich obľúbených priestorov dojmy pred ako aj spomienky na dovolenku.

Dizajnéri kolekcie jar/ leto 2015 od F&F Home sa vybrali po inšpiráciu na ostrovy v okolí Stredozemného mora, kde má voda prekrásne odtiene, aby vznikla línia Oceanic (Lagúna). Prešli aj vyprahnutý americký západ, aby mu vdýchli nové prvky s líniou New West (Nový divoký západ). Premiestnili sa aj do trópov, aby krídla motýľov a exotických vtákov pretavili do línie Tropics (Tropikárium). Najdlhšia však bola cesta v čase, konkrétne do polovice dvadsiateho storočia, aby mohla vzniknúť moderná verzia 50. tych rokov s líniou Mid Century (Roky päťdesiate). Nádych leta, farieb, vzorov i textúr bude možný s F&F Home Jar/Leto 2015 každý deň, po celý rok.

OCEANIC / LAGÚNA

Esencia oceánu s dávkou slaného vzduchu je základom línie Oceanic (Lagúna). Množstvo odtieňov modrej na vankúšoch, pohároch i sviečkach dokáže vytvoriť atmosféru Stredozemia svojim moderným a upokojujúcim dizajnom. Abstraktné vzory efektne dopĺňajú  zamatové prevedenia v zelenej a fialovej farbe.F&F home_Oceanic-2 - kópia (2)+

Poháre so zamrznutým efektom dodajú nápoju pocit slnečného Grécka. Rizoto, paradajková polievka či cestoviny na modrých a tyrkysových tanieroch s oranžovým lemovaním naštartujú váš apetít. Doplnky v priesvitnom, tmavomodrom recyklovanom skle a príjemné uteráky, ktoré hrajú farbami modrej lagúny skrášlia vašu kúpeľňu do posledného detailu.

NEW WEST / NOVÝ DIVOKÝ ZÁPAD

Jednoduchosť nikdy nevyzerala tak dobre jednoducho krásne. Americký západ s kaktusmi, vyprahnutou krajinou a zvedavými surikatami inšpirovali k vytvoreniu témy New West (Nový divoký západ). Neprekvapia naturálne a zemité farby s červenou, pieskovou a khaki zelenou farbou.

Základnou líniou sú textúry. Objavujú sa na vankúšoch i plédoch. Pôsobia drsne, ale na dotyk sú fantasticky jemné. Celkový dojem dotvárajú potlače na vankúšoch a posteľných obliečkach zobrazujúce kaktusy, či odkvitnuté púpavy.

Čas jedla bude časom oddychu a jedlo bude liekom na tanieroch s vintage nádychom v antracitovej farbe s pohármi jemne zažltnutými.

Zóna príjemného relaxu sa premietne i do kúpeľní, kde prevažuje béžová s bielou. Dekoračné prvky v podobe nápisov Relax, sviečok a svietnikov s priznanou textúrou dreva, len doladia lenivú atmosféru horúceho dňa.

MID CENTURY /ROKY PÄŤDESIATE

Jasné farby, milé nápisy a geometrické vzory sú ťažiskovými v línii inšpirovanej 50. rokmi minulého storočia. Retro prenesené do súčastnosti je plné hravých vankúšov s vtáčikmi, bodkami či výšivkou Home sweet home.

Veselé obliečky na periny s geometrickými potlačami pozývajú k večernému usínaniu ako aj k príjemnému rannému vstávaniu. A úsmev na tvári vám vyčarí podložka do kúpeľne s jasným sloganom Wet Feet, ako aj vešiaky s obrysmi muža a ženy. Aby skrátka každý vedel, ktorý je jeho uterák.

TROPICS / TROPIKÁRIUM

Chcete mať v domácnosti neustále tropické leto s rozkvitnutými exotickými kvetmi a zvukmi pralesa ? Ak budete mať vankúše z línie Tropics (Tropikárium) sen sa stane skutočnosťou. Atmosféru dokonalosti dodajú sviečky voňajú ovocne, na lampášoch sa vznášajú motýle a plédy pripomínajú horúce dni a chladnejšie noci.

Obývačku rozžiarte farbami. Spoločným prvkom vankúšov sú pom-poms alebo mäkké brmbolčeky  umiestnené po okrajoch. Kvety a papagáje pretvoria každý priestor na každodennú dovolenku. Škála farieb je viac ako len pestrá so sýtou oranžovou, fuksiovou, žltou či tyrkysovou.

 

 

Dostupné aktuálne v predajniach F&F exkluzívne v obchodnej sieti TESCO