ENERGY COFFEE má dve kávové novinky

Lákavá je spomínaná novinka bez laktózy – ENERGY COFFEE Coconut s kokosovou príchuťou. Double Espresso je zase ideálne pre tých, ktorí milujú intenzívnejšiu chuť kávy. Žiadna z káv ENERGY COFFEE neobsahuje konzervačné látky, naopak sú vyrobené z prvotriednych prísad. 250 ml hliníkové plechovky sú zárukou výnimočného zážitku z kávy, v praktickom a ekologickom balení.

HELL ENERGY uviedla na jar 2020 na Slovensku produktovú radu ENERGY COFFEE s troma príchuťami káv. Excelentná kvalita, skutočné mlieko a extrakt z pravej kávy tvoria harmóniu chutí, ktorú si spotrebitelia veľmi rýchlo obľúbili. Na základe tohto úspechu sa značka rozhodla, že nastal čas na rozšírenie o dvoch nových „členov rodiny“.

„Podľa štatistík trpí intoleranciou na laktózu 15 až 25 percent Slovákov. Práve jeden z našich nových produktov bol vyvinutý špeciálne pre nich, pretože ENERGY COFFEE Coconut je vyrobená z mlieka bez laktózy a dochucovaný štipkou kokosu. Náš ďalší nový prírastok, ENERGY COFFEE Double Espresso, je určený pre tých z vás, ktorí majú radi bohatšie a silnejšie chute kávy,“ uviedol Krisztián Schmidt, kreatívny marketingový riaditeľ spoločnosti HELL.

Nové, ale aj predchádzajúce ľadové kávy ENERGY COFFEE sú vyrobené z pravých kávových extraktov Arabica a Robusta bez konzervantov, pričom obsahujú 40 mg / 100ml kofeínu.

Spoločnosť HELL predstavuje produktovú radu ENERGY COFFEE nielen na domácom trhu v Maďarsku, či u nás na Slovensku, ale aj v ďalších 20 krajinách, okrem iného v Grécku, Chorvátsku a Veľkej Británii.

Posted in TOP