Ochrana vlasov pred teplom na vysokej úrovni

Nechať si vlasy preschnúť vo vetre a na slnku … Ako romanticky to môže znieť! Už k tomu chýbajú len margarétky vpletené do vlasov. Poďme sa ale dohodnúť. Margaréty áno, voľné schnutie vlasov nie. Ani v lete.

Čo sú hlavné must-have k fénovaniu?

  • hubica na kefu, ktorá usmerňuje vzduch a uzatvára kutikulu vlasu
  • okrúhla kefa, ktorá uhladzuje
  • tepelná ochrana

 Tepelnú ochranu majú v najsofistikovanejšej forme prípravky NEURO ™ LIQUID, ktoré kúpite (nielen v lete) aj v praktických cestovných baleniach. A navyše nielen ako starostlivosť či primer, ale aj ako styling. Ľahšie to už byť nemôže. Tak na čo čakáte?

NEURO™ Style Primer

25 ml 15,82 €

139 ml 32,33 €

Pripravte si vlasy na perfektné fénovanie pomocou Neuro ™ Prime HeatCTRL® Blowout Primer. Tento primer uhladzuje každý prameň a prináša do fúkanej lesklý, hodvábne hladký výsledok a poskytuje pokročilú tepelnú ochranu, ktorá pomáha chrániť pred tepelným poškodením pri použití sušiča vlasov. Exkluzívna technológia HeatCTRL® znižuje rýchlosť prenosu tepla od korienkov ku končekom pri fénovaní.

NEURO™ Style Lift

45 ml 15,24 €

200 ml 28,91 €

Táto vlasová pena dodáva objem, výživu a pružnú fixáciu, zatiaľ čo pokročilá tepelná ochrana pomáha chrániť pred poškodením teplom. Ľahká receptúra ​​pomáha zaistiť väčšie zdvihnutie a plnosť. Exkluzívna technológia HeatCTRL® znižuje rýchlosť prenosu tepla od korienkov ku končekom pri fénovaní. Pridaný bonus: tiež definuje kučery a vlny.

NEURO™ Style Reshape  

25 ml 15,60 €

139 ml 32,69 €

Vlasy kučeravé cez rovné až po vlnité? Žiadny problém. Tento teplom aktivovaný stylingový krém s jedinečnou prepisovateľnou pamäťou vám umožní znovu a znovu upravovať váš styling pomocou tepelných nástrojov. Exkluzívna technológia HeatCTRL® znižuje rýchlosť prenosu tepla od korienkov ku končekom pri použití tepelných stylingových nástrojov, ako sú fény, žehličky a kulmy.

V predaji v kaderníckych salónoch
www.paulmitchell.cz/salony
alebo na eshop.paulmitchell.cz