Prebuďte záhradu zo zimného spánku

Po dlhej zime prišlo vytúžené oteplenie a je načase znovu sa postarať o svoju záhradu. Okrem bežných činností ako kosenie a okopávanie, venujte pozornosť aj vzhľadu vašej záhrady. Prinášame vám tipy na produkty, ktoré vám s tým zaručene pomôžu. Všetky produkty sú dostupné v kamenných predajniach Lidl alebo online na www.lidl-shop.sk

Záhradnícke nožnice

Na strihanie rezaných a okrasných kvetov sú najlepšou voľbou záhradnícke nožnice od PARKSIDE. Dosiahnete s nimi čistý rez vďaka čepeli s uhlíkovej ocele s nepriľnavou vrstvou. Sú nenahraditeľným pomocníkom v každej záhrade.  

Flexibilná záhradná hadica

Táto flexibilná hadica od PARKSIDE sa z 10 metrov natiahne až do dĺžky 300 metrov. Vďaka tomu je oveľa jednoduchšie jej uskladnenie a šetrenie miesta. Jej ďalšou výhodou je, že sa vám nebude krútiť ani lámať a s nastaviteľným prietokom od silného lúča po jemné rozprašovanie doprajete vlahu všetkým rastlinám v záhrade.

Záhradná lavička

Okrem údržby vašej záhrady, je vhodné aj jej skrášlenie. Pekná okrasná lavička s akáciového dreva značky FLORABEST, vám poslúži ako dekorácia a zároveň aj ako miesto kvalitného oddychu. Spolu s mäkkými vankúšmi a možnosťou sklopenia operadiel, sa z tejto lavičky stane vaše obľúbené miesto na záhrade.

Domček pre včely a hmyz

Táto pomôcka na hniezdenie a prezimovanie včiel, motýľov a užitočného hmyzu, vám rozhodne v záhrade nesmie chýbať. Zabezpečí prirodzený životný priestor pre hmyz a podporuje ničenie škodcov. Pomôžete dobrému hmyzu prežiť a on vaším kvetinám zabezpečí starostlivosť opeľovaním.