Tú správnu atmosféru v interiéri dokážu navodiť originálne bytové doplnky

Každý z nás sa chce vo svojom domove cítiť atraktívne. Hľadá zaujímavé spôsoby, ako si zatraktívniť jednotlivé miestnosti, no zároveň všetko k sebe zladiť. Tú správnu atmosféru v interiéri dokážu však navodiť hlavne originálne bytové doplnky.

Chlpatý jednofarebný kusový koberec

Smotanový, biely, či béžový chlpatý kusový koberec je ľahko kombinovateľný bytový doplnok a práve preto si ho ľudia obľúbili a vyhľadávajú ho. Ak si chcete pred príchodom chladných ročných období zmodernizovať interiér doplnkami, ktoré evokujú teplo, tak by to mali byť práve koberce.

Investujte do nového jednofarebného kusového koberca a umiestňujte ho do veľkých predsiení. Tam sa bude hodiť k travertínovej kamennej dlažbe a pekným plastovým vchodovým dverám vo svetlých farbách. Dávajte ho aj do obývačky pod konferenčný stolík, či do spálne pred šatníkovú vstavanú skriňu.

Štýlové dizajnové stojace lampy

Zaujímavé tvary a štýly ponúkajú aj stojace lampy. Sú to originálne bytové doplnky, ktoré budú zaručene pútať pozornosť. Štýlové dizajnové stojace lampy dávajte do obývačky k modernej sedačke, ale aj do spálne k manželskej posteli.

Odporúčame kupovať sivé, či biele stojace lampy. Perfektne sa budú hodiť k elegantným laminátovým podlahám.

Sklenené vázy

Jednoduché sklenené vázy v rôznych zaujímavých tvaroch sú originálnym bytovým doplnkom. Vyniknú v jedálenskej časti na stole, či príborníku a vyniknú aj v obývačke na policiach nad televízormi. Kúpte si nové sklenené vázy (odporúčame väčšie v netradičnom tvare) a dávajte si do nich umelé kvety (tulipány, kvet bavlny), alebo kyticu zo sušenej levandule. 

Tú správnu atmosféru dokážu navodiť originálne bytové doplnky. Okrem týchto vyššie spomínaných odporúčame slamené košíky, kovové dekorácie, či pekné bio vonné sviečky.

 

Zdroj obrázka:
Autor: AlexRoz  / Shutterstock.com