Trendy dámske kúsky na sezónu jeseň/zima

Málokomu sa chce v letnom období premýšľať nad sezónou jeseň/zima. Mnohé ženy ale už teraz pokukujú po oblečení a obuvi na nasledujúcu sezónu – na sezónu jeseň/zima. Viaceré známe módne značky už teraz začínajú ponúkať oblečenie na sezónu jeseň/zima a predajne obuvi taktiež nezaostávajú. Aké trendy dámske kúsky by ste si mali zaobstarať ešte pred sezónou jeseň/zima?

Členkové čižmy

Jeseň je typická sychravým daždivým a hmlistým počasím. Práve v tomto období máme chuť zabaliť sa do niečoho teplého. V jeseni najviac vynosíte práve zateplené členkové čižmy. Sú maximálne pohodlné, elegantné a sú vhodné do chladného daždivého počasia.

Členkové čižmy vyberajte z ponuky semišových a koženkových členkových čižiem v neutrálnych farbách – hnedej, béžovej, či čiernej.

Dámske zimné bundy

Dámske zimné bundy sú potrebnou súčasťou zimného šatníka. Sú príjemne teplé, chránia kožu pred silnými mrazmi a sú zároveň štýlovým kúskom dámskych šatníkov. Ak hľadáte nové trendy kúsky na sezónu jeseň/zima, vyberte si dámske zimné bundy s kožušinkou. Sú elegantným kúskom, ktorý môžete kombinovať k džínsom a vysokým čižmám.

Sú maximálne teplé, hrejivé a nebudú vás obmedzovať v pohybe. V šatníku by ste mali mať aj krátke dámske zimné bundy, aj dlhé zimné dámske bundy.

Rolákové šaty z mäkučkého úpletu

Elegantný kúsok, ktorý sa dá kombinovať nielen k členkovým a vysokým čižmám, ale dokonca aj k teniskám na platforme. Rolákové šaty z jemného mäkučkého úpletu sú vhodné na jeseň, ale aj cez zimu pod dlhé zimné bundy. Stačí pod ne dávať teplé pančuchy a máte elegantný outfit na firemné večierky, do divadla, či dokonca aj do práce.

Rolákové šaty vyberajte v jesenných farbách – v oranžovej, tmavozelenej, horčicovej, hnedej, či bordovej. Nebojte sa ani kráľovskej modrej, či fialovej.

 

 

 

Zdroj obrázka:
Autor:   Leszek Czerwonka / Shutterstock.com