Letné šumivé osvieženie

Leto je priam stvorené na príjemné posedenia na záhrade, grilovačky či mestské korzovanie. K tomu patrí aj dobré jedlo a kvalitné nápoje. V spoločnosti Hubert bubliniek si vychutnáte horúce dni skutočne štýlovo. Vyskúšajte nové limitované edície Hubert Club Furmint a Hubert Club Frankovka modrá Rosé. 

Hubert Club Furmint je pripravený z odrody Furmint a už na prvý pohľad zaujme nádhernou žlto zlatistou farbou. Jeho jemná vôňa ľalie, rozkvitnutého orgovánu a ľahký nádych sušených byliniek ešte znásobia pravú letnú atmosféru. Správne vychladený sa výborne sa hodí k ovocným koláčom a ľahkým šalátom. 

Hubert Club Frankovka modrá Rosé je pripravený z najznámejšej modrej odrody viniča, Frankovky modrej. Pre toto šumivé víno je typická ovocná chuť a vôňa plná brusníc, ostružín a egrešov. Podáva sa správne vychladený (aj na 4°C), prípadne s kockou ľadu. Výborne sa snúbi s grilovanými špecialitami, zeleninovými a ovocnými šalátmi, rizotom či cestovinami.

Obe limitované novinky sú od 1. júla dostupné v e-shope na www.hubertonline.sk, od 9. júla vo vybraných obchodných sieťach a reštauráciách. Maloobchodná cena je 4,50 Eur.

Ľadový tip: Prinášame vám ľadovú inšpiráciu do horúcich dní. Zamilujte sa spolu s nami do nového trendu pitia sektu, a to v spojení s  obľúbeným radom Hubert Club. Spoznajte Hubert ICE Club! Vložte do pohára 2-3 kocky ľadu, zalejte sektom, potom jemne premiešajte a užite si novú chuť leta.