Vdýchne vám do buniek život

Zúčastňuje sa na tvorbe energie a ovplyvňuje zásadné procesy, prebiehajúce v našom tele. A to na všetkých úrovniach, od molekulárnej až po ochranu srdcového a centrálneho nervového systému. Tušíte o čom je reč? Asi nie a to je veľká škoda. Tak čítajte ďalej!

Silný prírodný antioxidant nám pomáha udržať sa dlhšie vitálny a fit, dokáže omladzovať bunky a poskytuje im multifunkčnú ochranu. Dámy a páni, predstavujeme vám záhadnú látku menom karnozín. Po tridsiatke jeho tvorba klesá, po štyridsiatke už rapídne. Ak si chcete predĺžiť aktívny život, starnúť pomalšie a najmä v zdraví, začnite ho po dosiahnutí tohto veku pravidelne dopĺňať. Karnozín je 100% prírodná, telu vlastná látka, ktorá bunkám poskytuje spoľahlivú ochranu pred škodlivými toxínmi, ako sú napr. ťažké kovy alebo voľné radikály.

Výsledkom je zvýšenie výkonu a vytrvalosti svalov, vrátane svalu srdcového. Karnozín napomáha regenerácii organizmu, podporuje funkčnosť nervovej sústavy a imunitného systému, napomáha k potlačeniu zápalových procesov v tele. Podávanie karnozínu je prínosné aj pre mozog. Ak sa o tejto zaujímavej látke chcete dozvedieť viac, kliknite na www.karnozin.sk. Pokiaľ ste sa správne rozhodli bojovať s vyčerpaním  a predčasným starnutím užívaním karnozínu, siahnite po výživovom doplnku s originálnou receptúrou. Karnozín EXTRA má prírodné zloženie a je jedinečný obsahom až šiestich zložiek. Okrem karnozínu obsahuje aj L-karnitín, koenzým Q10 a ďalší silný antioxidant vitamín E. Kombináciu dopĺňa extrakt z čučoriedok a z plodov vínnej révy. Zoženiete ho na www.carnomed.sk.