The Edge of Frost – krása, ktorá je večná

Zem a ľad sú prírodnými archívmi, ktoré postupom času odhaľujú svoje svedectvá a zároveň odkrývajú aj krásu všetkých svojich pokladov. Diamant, najtvrdší známy prírodný minerál je jedným z nich. Renomované klenotníctvo ALO diamonds predstavuje jedinečnú kolekciu jeseň / zima 2017 inšpirovanú ľadovou krásou modrého diamantu.

Ľadová krása stelesnená v klenotoch

Po tom, čo ALO diamonds v minulom roku vyrobilo a predstavilo ako prvé česko-slovenské klenotníctvo prsteň so vzácnym prírodným ružovým diamantom, prichádza s ďalším výnimočným klenotom. Prsteň  ALO Cinderella Splendor z ružového 18kt zlata s centrálnym prírodným modrým diamantom s váhou 1,01 ct je obklopený 20 ružovými a 178 bielymi menšími diamantmi. Jeho celková hodnota je 163 592 eur. Zaujímavosťou je, že z tohto klenotu je možné vyrobiť aj samostatný prívesok. Veľmi vzácne sú aj ružové diamanty, ktoré nie je jednoduché získať. ALO diamonds tentokrát v kolekcii predstavuje prsteň ALO Cinderella Kiss s centrálnym prírodným ružovým diamantom s váhou 3,27 ct, ktorý dopĺňa 27 ružových a 180 čírych diamantov v neuveriteľnej hodnote 553 696 eur.

Prsteň ALO Cinderella Splendor, ružové zlato, modrý centrálny diamant, 20 ružových diamantov a 178 čírych diamantov, cena: 163 592 €

Prsteň ALO Cinderella Kiss, biele a ružové zlato, 28 ružových diamantov a 180 čírych diamantov, cena: 553 696 €

Luxusná jesenná hravosť

Dizajnéri pri vytváraní kolekcie mysleli aj na hravé jesenné farby, ktoré vytvárajú jedinečný kontrast k ľadovým tónom. Ozdobte sa fashion náramkami doplnenými o skvostné náušnice z drahokamov. Vyberte si ich podľa energie, ktorú v sebe ukrývajú. Ametyst, chalcedon, mesačný kameň, akvamarín, turmalín, zafír či ruženín vyniknú v hladkom kabošónovom výbruse, ktorý podčiarkne ich farebnosť. Nezabudnite ani na luxusné prstene, ktoré dodajú jednoduchým outfitom ten pravý šmrnc.

Náhrdelník ALO Caesarean Kiss, ružové zlato, turmalíny, prehnity a diamanty, cena: 19 961 €

Náušnice ALO Eternal Melody, ružové zlato, turmalíny  a diamanty, cena: 4124 €

Náušnice ALO Sin Glory, biele zlato, chalcedon karneoly a 138  diamantov, cena: 6427 €

Tajomstvo oceánu

Na dne morí ale aj v kolekcii ALO diamonds jeseň / zima 2017 môžete okrem šperkov s modrými, ružovými či zelenými diamantmi a farebnými drahokamami nájsť perly. Očarili Kleopatru a po nej aj mnoho ďalších slávnych žien a rozhodne budú svedčať aj vám.

Náušnice ALO Ocean Harmony, biele zlato, tahitské morské perly, cena: 2084 €

Očarujúce tanzanity a trendy acháty

Napriek svojej pomerne krátkej histórii patrí tanzanit k najobľúbenejším a najhodnotnejším drahokamom súčasnosti. V kolekcii The Edge of Frost vás očarí nádherný set šperkov v tvare srdca.

Náhrdelník ALO Sinful Ocean Heart, biele zlato, centrálny tanzanit a diamanty, cena: 58 757 €

Prsteň ALO Sinful Ocean, biele zlato, centrálny tanzanit a diamanty, cena: 16 128 €

Nenechajte si ujsť ani trendy achátové náramky v kombinácii s ružovým či bielym zlatom. Ich dizajn v sebe spája rebelskosť, luxus, tajomnosť aj istú dávku romantiky. Sú ako nočná obloha rozžiarená hviezdami. Šperky z achátu majú nepravidelný tvar a sú obľúbené aj pre jedinečné vlastnosti. Harmonizujú jin/jang energiu, dodávajú odvahu, upokojujú a čistia auru.