Orange je partnerom filmového hitu režiséra Luca Bessona

Skupina Orange oznámila filmové partnerstvo, ktoré zahŕňa spolufinancovanie a sponzoring uvedenia letného hitu režiséra Luca Bessona Valerian a mesto tisícich planét. Partnerstvo zahŕňa sponzorské práva k filmu v niektorých európskych, afrických a blízkovýchodných krajinách.

Orange je partnerom filmového hitu režiséra Luca Bessona: Valerian a mesto tisícich planét, ktorý vznikol pod producentskou taktovkou Virginie Besson-Sillovej

Nové partnerstvo zvýrazňuje rastúcu angažovanosť Orangeu vo filmovom priemysle, od investícií do produkcie až po investície do distribúcie. Ponuka výnimočného obsahu pre zákazníkov, vrátane filmov, napĺňa strategický plán Orangeu Essentials2020, ktorého hlavnou myšlienku je spájať ľudí s tým, čo je pre nich dôležité.

Orange vám prináša pravé filmové emócie

Spomínané partnerstvo stelesňuje dlhodobú ambíciu Orangeu podporovať a odmeňovať vášeň ľudí pre film a pomocou cieleného sponzoringu ho sprístupniť všetkým. Súčasťou spojenia s filmom Valerian a mesto tisícich planét bola odmena zákazníkov vo forme exkluzívneho prístupu k obsahu a výnimočným zážitkom

  • spolu so smartfónom Huawei P10 blue a na európsku premiéru v Paríži 

Orange a film

V rámci globálnej sponzoringovej stratégie sa Orange dlhodobo venuje filmu. V niektorých krajinách, kde je zastúpený, podporuje tzv. „Orange stredy“, rôzne letné filmové festivaly a je dlhodobým partnerom filmového festivalu v Cannes. Prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti Orange Studio koprodukuje Orange francúzske a európske filmy, pričom za 10 rokov sa angažoval vo vyše 130 ocenených filmoch, vrátane titulov ako The Artist alebo The Little Prince. Aktuálne je medzinárodným strategickým partnerom najnovšieho filmu od Luca Bessona – Valerian a mesto tisícich planét.