Audiofilský zážitok s AKG N40

V poslednom čase sa objavuje čoraz viac prenosných prehrávačov, ktoré dokážu prehrávať zvuk v prvotriednej kvalite. No nemenej dôležitá je aj otázka kvalitných slúchadiel, pretože až tie urobia výstup dokonalým a práve to je úlohou nového kusu z firmy AKG.

Zvuk vo vysokej kvalite

S modelom N40 dostanete do rúk prvotriedny kus techniky, ktorý dokáže posunúť každú nahrávku na novú úroveň. Slúchadlá sú vybavené systémom hybridného meniča, ktorý zahŕňa Knowles vyvážené ukotvenie a dynamický menič. Táto kombinácia meničov umožňuje zahrať obsah vašej hudobnej knižnice na vysokej úrovni, nech už ste kdekoľvek.

Cestou na rokovanie, alebo pri návrate z neho sa môžete rýchlo odpútať od okolia, keďže stačí vytiahnuť z vnútorného vrecka saka malú, ale veľmi ergonomickú krabičku, v ktorej je množstvo príslušenstva. Okrem adaptéru do lietadla sú v nej aj dva káble ku slúchadlám. Výhodou je, že na štuple sa dajú pripojiť tri filtre, ktoré presne kopíruje anatómiu ucha a zvyšujú tak pôžitok z hudby. Okrem stredov a výšok je v balení