Budiš v roku 2017 podporuje futbalistov

Minerálna voda Budiš prichádza s novou edíciou. Po veľmi úspešnej hasičskej kampani bude tento rok hasiť smäd limitovaná edícia zameraná na futbalistov.

Budiš nielen že skvele chutí, ale zároveň dodáva telám každodenných aj víkendových športovcov životne dôležité minerály. Vďaka ich vysokému obsahu a bohatému zloženiu pitie minerálnej vody Budiš prispieva k detoxikácii organizmu, napomáha kvalitnejšej a rýchlejšej regenerácii a redukuje bolesť väzov a svalov po tréningu. Aj preto sa Budiš tento rok rozhodla novou edíciou podporiť najpopulárnejší šport na Slovensku – futbal.

Budiš podporuje predovšetkým vášeň, emócie, spolupatričnosť a radosť z hry. Preto nová edícia mieri na bránku hravou etiketou, na ktorej je netypicky zobrazená typická slovenská jedenástka zložená z možno menej trénovaných, no o to viac pre hru zapálených hráčov. Nová edícia však nekončí len pri etikete. Budiš zároveň od leta rozbieha súťaže o hodnotné ceny, ktoré môžu verní zákazníci získať.

Futbalová edícia sa týka neochutených vôd Budiš vo variantoch perlivá, jemne perlivá a tichá v objeme 1,5 litra a perlivá a jemne perlivá v objeme 2 litre.