Lučina prichádza s trendy novinkami pre všetkých

Trendom súčasného stravovania je prírodná, výživná a chutná strava. Záleží aj vám na tom, čo jete? Tak presne pre vás je tu Lučina, ktorá sa zrodila z čistej prírody. Ľahká a svieža chuť sa teraz prebúdza v troch novinkách, ktorým neodolajú priaznivci zdravého životného štýlu, starostlivé maminky ani praví gurmáni. Lučina nasleduje trend, ktorý nás učí kvalitne jesť a predchádzať civilizačným ochoreniam. Svoj jedálniček môžete najnovšie obohatiť o syr Lučina Nadýchaná bez laktózy, Lučina Kozia a Lučina Kozia s bylinkami.

Prečo sú produkty z kozieho mlieka také výnimočné?

Vďaka svojim zmyslom a vyberavosti v jedle, vyhľadáva koza len zdravú a kvalitnú stravu. To sa zreteľne odráža v kvalite jej mlieka a práve z neho sa vyrába nový čerstvý syr Lučina Kozia. Teraz môžete vyskúšať novú Lučinu Koziu v dvoch variantoch – prírodné a bylinkové. Je vyrobená zo 100 % kozieho mlieka, a ak si strážite líniu, tak ju oceníte predovšetkým pre nízky obsah tuku, ktorého obsahuje len 10 %. Tento syr by nemal chýbať na stole každej modernej rodiny, pre ktorú je kvalitná a pestrá strava dôležitou súčasťou zdravého životného štýlu.

Lučina Nadýchaná bez laktózy

Či už trpíte intoleranciou na laktózu, alebo hľadáte alternatívu ku klasickým výrobkom, siahnite po novinke bez laktózy, ktorá si zachovala sviežu a lahodnú chuť originálnej Lučiny. Lučina bez laktózy rozširuje úspešný rad Lučiny Nadýchanej. Je 100 % bez éčiek, a vďaka tomu pocítite ešte väčší pocit ľahkosti.