Doprajte si nezabudnuteľný objem s novinkou got2b volumania

Nie je na škodu byť občas bláznom, najmä keď ide o objem! Got2b volumania dáva iný rozmer definícií objemu. Nový stylingový rad premení akýkoľvek účes na divokú kreáciu. Sprej na korienky vlasov, skrášľujúce penové tužidlo  a lak na vlasy zodvihnú vaše vlasy od korienkov. Vďaka obsiahnutiu silice a vysoko účinných polymérov dosiahnete s got2b volumania vlasy s prehnane nadvihnutým objemom – pre nádherné a trvácne extrovertné účesy.

Rad Got2b volumania je už dostupný v obchodoch.

Mnoho žien trápia jemné vlasy bez objemu. Určite budú viaceré z nich súhlasiť, že tento typ vlasov je mimoriadne náročné upravovať. Expert na styling got2b uvádza inovatívne trio produktov v boji proti vlasom bez lesku a objemu: nový rad volumania dodá vašim korienkom šialený objem a nezabudnuteľnú i dramatickú trvácnosť účesu.

V čom tkvie tajomstvo got2b volumania? Skrášľujúce penové tužidlo obsahuje silicu pre dosiahnutie až štyrikrát viac objemu bez pocitu zlepenia. Pena je jednoduchá na použitie – na vlasy vysušené uterákom nanesiete penu a vytvarujte účes podľa vašich predstáv. Pre ešte viac objemu prichádza ďalší hrdina z radu got2b volumania, sprej na korienky vlasov. Vďaka obsahu vysoko účinných polymérov dodáva sprej vašim vlasom až o 200 % viac objemu. Volumania skrášľujúci lak na vlasy s inovatívnou zložkou dodáva objem bez zaťaženia.

Prehľad produktov got2b volumania:

got2b volumania sprej na korienky vlasov 5,19 EUR/150 ml
Dodáva vlasom nielen šialený objem od korienkov, ale aj dramatickú trvácnosť.

got2b volumania skrášľujúce penové tužidlo 5,19 EUR/250 ml
Pre až štyrikrát viac objemu bez pocitu zlepenia.

got2b volumania skrášľujúci lak na vlasy 5,19 EUR/300 ml
Pre šialené účesy bez zaťaženia vlasov.