Novinky od LG s novými B2B LCD

LG Electronics pozdvihla verejne prístupné digitálne zobrazovacie technológie na úplne novú úroveň. Na veľtrhu ISE 2017 spoločnosť predstavila pokročilé riešenia digitálnych zobrazovacích zariadení. Inovatívne produkty, ako napríklad LG flexibilné bezrámový OLED panel, In-glass Wallpaper OLED a ULTRA Stretch LCD panel, umožnia európskym podnikom poskytovať svojím zákazníkom skvelé vizuálne zážitky a sú ideálne pre reklamu, interaktívne vizuálne umenie, vzdelanie, pohostinstvá a ďalšie segmenty.

V rámci svojho stánku spoločnosť LG predstavila flexibilné bezrámové OLED displeje, ktoré vyzdvihujú hlavné výhody OLED technológie. Vďaka samo svietiacim bodom poskytujú displeje nádherné zobrazenie obrázkov s dokonale hlbokou čiernou a reálnou živosťou farieb s oveľa širším pozorovacím uhlom než bežný podsvietený displej. Pretože sú OLED displeje úzke a flexibilné, umožní nová generácia bezrámových OLED zariadení zákazníkom meniť zakrivenie obrazoviek pri aj po inštalácii.

Ďalšie OLED riešenie zahŕňa 65-palcové Dual-View Curved Tiling OLED zariadenie, ktoré má tenký dizajn a všestranné využitie. Displej sa skladá z ôsmich spojených obojstranných flexibilných OLED panelov pre lepšie vykreslenie obrazu pri pohľade z akéhokoľvek uhla. Všetky panely ponúkajú 4K Ultra HD kvalitu obrazu s 3814 x 2160 individuálnymi bodmi, SoC (systém na čipe) a 128 GB internou pamäťou pre perfektné UHD prehrávanie bez nutnosti použitia externého počítača alebo prehrávača.

LG In-Glass Wallpaper OLED riešenie je zostavené z obojstranných ultratenkých OLED panelov usadených v sklenenej tabuli. Je perfektné pre butiky, galérie a ďalšie podniky, kde chcú obchodníci dodať interiéru sofistikovaný vzhľad. In-Glass Wallpaper OLED je k dispozícii buď na samostatnom stojane, alebo sa dá zavesiť na stenu, čo umožňuje ich slobodné umiestnenie v priestore.

Na veľtrhu ISE 2017 spoločnosť LG taktiež predstavila 65 a 55 palcové OLED Video Wall riešenie pre formáty na šírku i výšku, aby splnila špecifické potreby zákazníkov. Vystavené boli 1 x 4 OLED nástenné video panely prepojené s ostatnými zariadeniami, ktoré ukázali možnosti rôznych konfigurácií.

Návštevníci stánku LG na ISE 2017 majú mať možnosť vzhliadnuť videostenu, ktorá sa skladá z dvanástich 55-palcových LCD panelov. Vďaka tenkým rámom môžu byť jednotky videosteny vzájomne prepojené, aby utvorili ešte väčšiu plochu komerčnej obrazovky. LG tiež odhalila oddelené obrazovky poskytujúce 86-palcové Ultra Stretch digitálne riešenie s ultra širokým pomerom strán 58: 9, minimálnou veľkosťou rámu a schopné zobraziť až 4 obrazy súčasne. 86-palcové Ultra Stretch zobrazovacie riešenie využíva softvér LG SuperSign media editor pre rýchle a pohodlné prispôsobenie obrázkov a video obsahu.

Najväčšie 88-palcové Ultra Stretch digitálne zobrazovacie riešenia zvládnu pomer strán 32: 9

a sú schopné poskytnúť úplne pohlcujúci zážitok. Ako alternatíva pre dva 49-palcové panely spojené stranami, poskytuje displej viac detailov a je vhodným riešením pre stánky, finančné inštitúcie, reštaurácie a ďalšie.

Na veľtrhu LG predstavila aj ďalšie špičkové LED digitálne zobrazovacie technológie. Vôbec najväčšie je 173-palcové Ultra HD LED riešenie s diódami o rozmere jeden milimeter usporiadanými tak, aby zaistili stabilné podsvietenie. Ďalšia predstavená unikátna technológia obsahuje LED diódy v priehľadnej fólii, ktorá môže byť inštalovaná na okná či výklady.

„Naše flexibilné bezrámové OLED panely a Ultra Stretch LCD zobrazovacie digitálne systémy demonštrujú množstvo inovatívnych riešení, ktoré dnešný B2B zákazníci vyžadujú,“ povedal Kwon Soon-hwang, riaditeľ oddelenia informácií o nových zobrazovacích technológiách. „Budeme pokračovať vo zvyšovaní latky vo vývoji nových zobrazovacích technológií pre európskych i svetových zákazníkov, ktorí sa spoliehajú na najlepšie nástroje na trhu, aby im pomohli k úspešnému podnikaniu,“ dodal.