Najlepšie noci sú tie, ktoré si nenaplánujete

Tie najlepšie zážitky si môžete užiť len vtedy, keď na chvíľu prestanete plánovať, začnete si vychutnávať moment, počúvať svoju intuíciu a necháte sa unášať okamihom. Len tak sa môžete dostať na miesta, ktoré ste dosiaľ nepoznali a okúsiť niečo špeciálne. Napríklad novú limitovanú edíciu ABSOLUT FACET.

Neplánované situácie nás často podnietia pozrieť sa na veci z iného uhla. Len tak môžeme vidieť všetky odtiene a odlesky toho, čo čaká na svoje objavenie. Tým je inšpirovaná aj limitovaná edícia ABSOLUT FACET, ktorá spája nevšedne zaujímavý dizajn so známou chuťou obľúbenej vodky ABSOLUT.

Absolútne originálny dizajn

Unikátna fľaša ABSOLUT FACET je vyrobená z fúkaného skla a jej povrch tvorí množstvo malých zošikmených plôch. Jedinečná farba polopriehľadnej fľaše je výsledkom kobaltovo zafarbeného skla, ktoré si nevyžaduje žiadne ďalšie dekorácie. Je špeciálne vyrobená a preto odráža svetlo nielen vďaka zošikmeným plochám na jej povrchu, ale aj cez celú fľašu naplnenú obľúbenou čistou vodkou ABSOLUT.

Asymetrická fľaša ABSOLUT FACET so skosenými hranami pripomína drakoham – keď na ňu zasvieti svetlo, jeho odlesky hrajú na všetky strany. Dizajn fľaše symbolizuje nekonečno možností, ktoré môže človek počas noci či jedného večera zažiť a ktoré si najlepšie vychutná vo chvíľach, kedy si neplánuje, na aké miesto ho noc zavedie – tak, ako odlesky svetla na fľaši ABSOLUT FACET. Tie absolútne najlepšie veci sa skrátka dejú neplánovane.

Absolútne jedinečné zážitky

ABSOLUT FACET je tu pre všetkých, ktorí sa neboja vyskúšať veci, ktoré sa im sčista-jasna ponúkajú. Ak stále navštevujete rovnaké miesta s rovnakými ľuďmi a vychutnávate si pritom stále to isté, možno je načase to zmeniť. Najlepšie okamihy svojho života si nenaplánujete, no o to viac si ich užijete. Tak, ako absolútne jedinečné #absolutnights, ktoré prinášajú množstvo nezabudnuteľných neplánovaných zážitkov.

ABSOLUT FACET nasleduje tradíciu úspešných limitovaných edícií – ABSOLUT Warhol či ABSOLUT Electrik. Pre fanúšikov vodky ABSOLUT je na celom svete pripravených 2,5 milióna fliaš tejto unikátnej limitovanej edície, ktoré si môžete vychutnať čisté alebo v špeciálnych drinkoch. Prestaňte plánovať, nechajte sa viesť svojou intuíciou a sledujte FB konto ABSOLUT