Vadaš RT – termál plný noviniek

Najväčšou novinkou vo Vadaš Thermal Resort v tomto roku je vybudovanie multifunkčného športového ihriska.  Ihrisko pozostáva z futbalového ihriska s umelým trávnikom, z dvoch tenisových kurtov, streetbalového ihriska a z jedného badmintonového kurtu s akrýlovým povrchom. Ihriská môžu hostia využívať bezplatne.

V tomto roku bol rozširovaný aj detský zážitkový bazén. Do bazéna pribudla nová šmýkačka v tvare vulkána, ktorá je prepojená vodným hradom. Obnovený bol tak isto populárny perličkový bazén. Vadaš Návštevníci sa môžu tešiť na Toboganový svet. Nájdu tu točivý, superrýchly, vrtký tobogan ale aj pomalšie zjazdovky. Šmýkať sa môžu na gumených kolesách alebo bez nich. Štart  toboganov je umiestnený vo výške 9 a 11  metrov a ich celková dĺžka je 350 metrov. Stredisko má pre návštevníkov pripravených 7 vonkajších bazénov.

Každoročne je pre deti pripravená rodinná šmýkačka, nafukovacia šmýkačka, detské ihrisko, kolotoče, maľovací kútik a rôzne animačné programy. Vadaš Thermal Resort tak isto poskytuje ubytovacie služby. Návštevníci sa môžu ubytovať v niektorom z priľahlých zariadení. Stredisko je otvorené v júni a auguste od 9.00 do 20.00 hodiny a v septembri  od 10.00 do 18.00 hodiny. Cena za celodenný vstup do strediska v hlavnej sezóne je 7,5 Eur. Deti vo veku do štyroch rokov majú vstup zdarma. www.vadas.sk