Zavítajte do THERMAL CORVINUS Veľký Meder

Novinkou tohto leta budú večerné koncerty rôznych country, rockových, swingových a folkových kapiel. Tie sa uskutočnia priamo v areáli strediska a budú sa konať od utorka do piatka. Termálne kúpalisko THERMAL CORVINUS Veľký Meder má v tomto roku otvorených až 10 bazénov.

Celkový rozsah vodnej plochy je 3910 m2 pričom teplota vody dosahuje 25 až 37°C. Geotermálna voda v stredisku má blahodárne účinky na pohybové ústrojenstvo. Na svoje si tu prídu milovníci víriviek, rekreační plavci aj športovci. Pre nich je k dispozícii 50 metrov dlhý plavecký bazén. Deti majú vyhradený priestor vo vonkajšom detskom bazéne s hracími elementmi ako vodný lievik a vodné delo. Stredisko má sedem vzrušujúcich adrenalínových atrakcií. Ich súčasťou sú šmýkačky a tobogany exotických tvarov a pestrých farieb.

Areál sa vyznačuje útulným prostredím, čomu napomáha bohatá zeleň a priľahlý lesopark. Nechýbajú stravovacie zariadenia fast foodového aj reštauračného typu. Pre rodičov s deťmi je počas leta k dispozícii ostrov drobčekov, kde sa tím zabávačov postará o ratolesti, zatiaľ čo rodičia môžu pokojne relaxovať. Stredisko celoročne organizuje animačné programy. Deti sa určite zabavia na diskotéke pre najmenších, dospelí na vodnom aerobiku alebo v korunách zelených stromov na lanovej dráhe Tarzania. Počas letnej sezóny zaplatí dospelý návštevník za celodenný pobyt 9,5 Eur. Rodinný balík určený pre dve dospelé osoby a jedno dieťa vyjde rodinný rozpočet na 22,0 Eur. Pre ubytovaných hostí sú poskytnuté extra zľavy. Letná sezóna bude trvať do konca augusta. Veľký Meder sa môže popýšiť najvyšším počtom slnečných dní na Slovensku. Privítať vás tu preto môže príjemné letné počasie. www.thermalcorvinus.sk