Prebuďte svoje kreatívne ja majstrovskou kávou!

NESCAFÉ® Dolce Gusto® otvára Café ateliér! Miesto plné báječnej kávy a dávky inšpirácie nájdete na www.dolce-gusto.sk. Vďaka šálke kávy prebudíte myseľ, kreativitu, a navyše sa zapojíte do súťaže o zaujímavé ceny.

Po celý jún bude na svojom webe www.dolce-gusto.sk inšpirovať priaznivcov dobrej kávy ku kreativite. V Café ateliéri vás čakajú inšpiratívne kurzy fotografie a dizajnu. Fotografia sa realizuje v spolupráci s profesionálnym fotografom, ktorý vám dá návod, ako zachytiť portrét s kávou, beauty shot vašej obľúbenej šálky, alebo imidžovú fotku kávového zátišia.

Na kurze dizajnu si vytvoríte kávové doplnky vo svojom vlastnom a neopakovateľnom dizajne inšpirovanom práve obľúbenou kávou.

Kapsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® obsahujú 100 % naozajstnú kávu, ktorá prešla dôkladným triedením, sušením na slnku, fermentáciou a lúpaním. Vôňa kávy vzniká pri samotnom pražení, ktorého teplota je vždy iná v závislosti od toho, ktorý z 30 unikátnych nápojov si vyberiete. Ako jediný kapsulový systém dokáže NESCAFÉ® Dolce Gusto® pripraviť aj studené nápoje. Inovatívne kapsule sú hermeticky uzavreté, čím si zachovávajú stále rovnakú kvalitu a skvelú chuť.

Siahnite po niektorom z espress káv.  Zamatovú penu na povrchu si vytvoríte vďaka tlaku kávovaru, ktorý dosahuje až 15 barov, zaručí tak espresso kaviarenskej kvality. Kávovary vás okrem technologických parametrov očaria i nevšedným dizajnom,