JBL Everest 300.

Milovníkom hudby značku JBL netreba predstavovať, pretože sa na trhu pohybuje už skoro 70 rokov. Jej výrobky vždy vynikali referenčnou kvalitou a najnovší model slúchadiel sa môže smelo zaradiť do rozsiahlej rodiny produktov JBL.

Pri prvom kontakte vás upúta masívna konštrukcia, ktorá dáva tušiť, že produkt vo vašich rukách bude patriť do top kategórie. Tento pocit si overíte veľmi jednoducho. Nasaďte si ich na hlavu, zapojte ich do zdroja s vašim obľúbeným playlistom a stlačte play. Niekoľko prvých sekúnd je ticho a potom to príde. Nahrávka sa spustí a vy ste práve zažili pocit, podobný tomu, keď ste po prvýkrát vyskúšali ochutnať zo zakázaného ovocia sveta dospelých. Pamätáte si to, však? Váš mozog toľko vnemom nedokázal spracovať. A presne to isté sa stalo aj teraz. Nechápajúc, čo sa práve stalo, si ich zložíte z hlavy a chvíľku na ne v nemom úžase pozeráte.

Zhlboka sa nadýchnete a idete to skúsiť ešte raz a teraz sa maximálne sústredíte. Áno, počujete dobre – po desiatich sekundách ste vo svojej najobľúbenejšej nahrávke započuli nástroj, o ktorom ste nevedeli, že je v nej použitý. Nasleduje príjemný pocit, keď si uvedomíte, že ste svoje peniaze investovali do správnych slúchadiel, s ktorými môžete ísť, kam len chcete. Pretože ste sa vďaka Bluetooth pripojeniu práve zbavili káblov. JBL má tajný tromf v rukáve. Je ním funkcia ShareMe 2.0, ktorou ich môžete prepojiť s Bluetooth slúchadlami vašich priateľov, ktoré túto funkciu majú tiež, čo prináša nové možnosti ako si vychutnať hudbu, hry, alebo video. A v prípade, že ich máte prepojené s mobilom, tak pomocou nich môžete vybaviť hovor bez toho, aby ste si zložili z hlavy. A to všetko za skvelú cenu 149€.

Viac informácií nájdete na www.jbl.sk.