Philips LED opäť oživí ľadové sochy.

Už sa stalo tradíciou, že Philips je nielen jedným z hlavných partnerov festivalu Tatry Ice Master, ale predovšetkým hlavným technologickým partnerom celej ľadovej a snehovej show.

Vďaka LED riešeniam Philips sa majstrovské ľadové diela svetových sochárov každý večer posledného januárového víkendu rozžiaria mnohými farbami. Sochy, ktoré na Hrebienku vzniknú, plynule nadväzujú na kúzelne osvetlený Tatranský ľadový dóm, ktorý už od decembra minulého roka hostí viaceré kultúrne udalosti.

Ak prídete cez víkend na Hrebienok, na prvý pohľad vás upúta ľadové mesto, ktoré tu vyrástlo. Usporiadatelia zo spoločností TMR a Philips zaujímavým osvetlením tohto diela vítajú návštevníkov Hrebienka. Návštevníci si môžu pozrieť, ako vznikajú ľadové súťažné diela, a obdivovať aj ďalšie zaujímavé ľadové prvky mesta z ľadu, ktoré tu vyrastá. Vo večernom programe sa nezabudnite zapojiť do diváckej súťaže, získať zaujímavé ceny môžete aj vy.Philips Tatry Ice Master 2

Philips už viac ako 120 rokov prináša ľuďom na celom svete inovatívne riešenia a produkty, ktoré majú jediný cieľ – zlepšovať kvalitu života osôb, pomôcť im upevniť či udržať si zdravie a tým získať spokojnejší a zdravší život. „Masters of Ice je pre nás už tradičnou príležitosťou, ako predstaviť naše osvetľovacie riešenia širokej verejnosti a ukázať ich možnosti aj pre bežný život. LED produkty majú v súčasnosti obrovský potenciál aj pre spotrebiteľov v našich domácnostiach, kanceláriách, priemyselných halách, športoviskách ale aj pri osvetlení miest a obcí. A je to nielen o atmosfére, ale aj o úspore a rozumnejšou využití energie. Veríme, že spojenie nášho riešenia osvetlenia s umeleckými dielami z ľadu a snehu prinesie návštevníkom Tatier nevšedný zážitok a radosť. Tak by to malo byť nielen 5 dní v roku, ale podľa možností po celý rok,“ povedal Jiří Tourek, riaditeľ spoločnosti pre Slovensko, Českú republiku a Maďarsko.

Philips privezie na tatranskú súťaž Masters of Ice množstvo LED svietidiel pre architektúrne osvetlenie. Špičkové produkty pre osvetľovanie architektúry už zmenili atmosféru verejných priestorov ako na Slovensku, tak aj v ostatných krajinách po celom svete. Spomínané svietidlá sú pre osvetľovanie budov a priestranstiev ideálne nielen vďaka úspornosti prevádzky, ale predovšetkým aj možnostiam riadenia sústavy, ktoré umožňuje zmeny farieb, intenzity a času prevádzky. Produkty umožňujú inštaláciu aj do náročných, chladných priestorov, pričom ani samotné teleso sa neprehrieva. Spomínané dôvody ich jednoznačne predurčujú aj pre zvýraznenie ľadových sôch a umeleckých diel.

Navštívte stránku s inováciami Philips: www.philips.com/innovationandyou

.