JBL Trip.

Je spoločenským štandardom, že na vyzváňanie mobilu reagujeme promptne. Problémom však je, keď šoférujeme, alebo vykonávame inú, komplikovanú činnosť a potrebujeme sa na ňu maximálne sústrediť, aby sme neohrozili seba a iných.

Vtedy sa o slovo hlásia šikovný elektronický asistenti, ako napríklad najmodernejší produkt od JBL. JBL Trip uľahčí komunikáciu v automobile, pretože vďaka technológii potláčania šumu bude hlas volajúceho skutočne dobre počuť aj v džungli veľkomesta, nech sa za vašimi oknami odohráva čokoľvek. A rovnako dobre vás bude počuť aj druhá strana.iugf

Zásadnou prednosťou tohto headsetu je jednoduchá inštalácia a manipulácia. Pripevniť ho sponou s magnetom za slnečnú clonu netrvá dlhšie ako pár sekúnd, prvý krát ho zosynchronizujte s mobilom a ste pripravený vyraziť. Na ceste do cieľovej destinácie môžete využiť priebežné navigačné a ADAS hlásenia zo smartfónu, zatiaľ čo počúvate obľúbený album z hlavného zvukového systému auta. Cesta uplynie rýchlo. Pri vystupovaní JBL Trip môžete uvolniť jediným pohybom a zobrať si ho so sebou, aby vám spríjemnil chvíle strávené v cieľovej destinácií, či už je to kancelária, alebo lúka s krásnou scenériou, pretože okrem headsetu dokáže prehrávať až 8 hodín vašej obľúbenej hudby do hlasitosti 80 dB. Na cestu späť ho rýchlo pripevníte a zo zabávača sa v okamžiku stane dobrý pomocník.

Zistite si viac na www.jbl.sk