Budiš – exkluzívne cvičenie s fľašami.

Pred Vianocami na nás útočili predvianočné zľavy, po Vianociach nás mnohých zlákalo výpredajové šialenstvo. Pre tých, ktorým január priniesol nielen prievan v peňaženke, ale i sviatkami hojnosti poznačenú postavu, tu máme tip ako na sebe zapracovať! Dajte priestor novoročným predsavzatiam, týkajúcim sa zdravého životného štýlu a naplňte ich. Pracujte s tým, čo máte doma! Pracujte na sebe hneď! S fľašami Budiš sa dostanete do vytúženej formy a telu dodáte minerály, ktoré po fyzickej aktivite potrebuje.

Súčasťou zdravého životného štýlu, je okrem fyzickej aktivity aj optimálny pitný režim. Základ tohto pitného režimu, tvorí bezpochýb voda. Okrem životodarnej vody je potrebné telu dodať i potrebné minerály. Práve minerálna voda Budiš je svojim obsahom minerálov mimoriadne vhodná po fyzickej aktivite, akou je napríklad domáce cvičenie. Ukážeme vám, ako sa môžu fľaše vašej obľúbenej minerálnej vody dokážu jednoducho zmeniť na praktické činky.

Fitness tréner a výživový poradca Martin Šmahel exkluzívne vytvoril sériu cvikov s fľašami Budiš. Nechajte sa inšpirovať, zapracujte na sebe a doprajte telu potrebnú dávku minerálov!

1.Postavte sa do rozkročného stoja, približne na šírku pliec. Do spustených rúk uchopte pred telom, kartón minerálnej vody Budiš tak, aby boli paže v jednej rovine s plecami. Pozor, aby ste pri cvičení držali pevný chrbát a neprehýbali sa v oblasti krížov.

scacs2. Ľahnite si na podložku a pokrčte nohy v kolenách. Medzi oblasťou pod kolenami a stehnami sa snažte udržať pravý uhol. Na nárty si položte fľašu Budiš. Mierne zdvihnite trup a pomaly vystierajte nohy pred seba tak, aby fľaša nespadla.

ss3. Postavte sa do rozkročného stoja. Uchopte do každej ruky kartón minerálnej vody Budiš. Spevnite plecia, vystrite chrbát a plecia tlačte nadol. Spravte výpad vpred ľavou nohou. Dajte pozor, aby koleno nepedbehlo špičku. Vráťte sa do východiskovej polohy a opakujte pravou nohou.

 cfds

4. Kľaknite si. Telo mierne predkloňte. Do pokrčených rúk uchopte fľaše Budiš. Rozpažte. Ruky následne vráťte do základnej polohy s uchopenými fľašami. Nezabúdajte, aby ste mali paže mierne pokrčené aj v krajnej polohe.

gdf5. Zdvihnite sa z ľahu na ľavom boku. Oprite sa o chodidlá a vystrite dlaň ľavej ruky. Telo je spevnené. Uchopte fľašu Budiš do pravej ruky a fľašu zdvihnite. Cvik opakujte na pravom boku.

sasd

6. Sadnite si na podložku. Telo mierne zakloňte. Pokrčte kolená, chodidlá sú na zemi. Do predpažených rúk uchopte fľaše Budiš. Pomaly ťahajte trup do sedu a opäť do ľahu. Bez líhania telo ťahajte nižšie a vyššie.

qwq

7. Kľaknite si, dlane položte na zem tak, aby ruky boli kolmo ma zem. Uchopte do ľavej ruky fľašu Budiš. Predpažte ľavú ruku a zároveň vystrite pravú nohu. Cvik opakujte s pravou rukou a ľavou nohou.

lkkjmn

Minerálna voda Budiš sa vyznačuje unikátnym zložením minerálov, jedinečnou chuťou a blahodarnými účinkami na ľudské zdravie. Nahrádza nedostatok minerálov v tele a vhodne dopĺňa ich dennú potrebu.

Inšpirovali vás tieto cviky k domácemu cvičeniu? Tie najjednoduchšie tipy bývajú častokrát tie najúčinnejšie. Už vám nič nestojí v ceste k zdravšiemu „ja“. Premeňte vašu obľúbenú minerálnu vodu Budiš na činky a hor sa na plnenie novoročných predsavzatí s elánom. Na konci cvičenia nezabudnite svoje činky s chuťou vypiť.