Spoločnosti Samsung a Universal Pictures oznámili spoluprácu s Amblin Entertainment, tvorcom filmovej novinky Jurský svet.

„Samsung je súčasťou nášho príbehu,“ povedal producent filmu Jurský svet Frank Marshall. Návštevnícke centrum Samsung hrá rolu v okázalom filme, ktorý prináša vtip i veľké napätie.

Samsung uzavrel celosvetovú marketingovú spoluprácu s filmom Jurský svet, dlho očakávaným pokračovaním série Jurský park od Stevena Spielberga. Súčasťou kampane je premietanie upútaviek na film na Samsung SUHD TV, videostena pri celosvetovej premiére aj samotná účasť vo filme v podobe Inovačného centra Samsung. „Partnerstvo s Universal Pictures nám poskytuje jedinečnú príležitosť ukázať naše inovatívne technológie a vytvoriť ucelenú marketingovú kampaň k jednému z najočakávanejších filmov roka,“ povedal Won Pyo Hong, prezident a marketingový riaditeľ Samsung Electronics.

Inovačné centrum Samsung, návštevnícke centrum v parku Jurský svet, predstavuje high-tech interaktívne exponáty, ktoré poskytujú návštevníkom pôsobivé zážitky. Centrum je tiež plné zobrazovacích technológií Samsung vrátane UHD TV, prostredníctvom ktorých sa môžu návštevníci stretnúť s virtuálnymi dinosaurami a dozvedieť sa viac informácií o parku samotnom. „Samsung je súčasťou nášho príbehu. Víziou tohto filmu bolo, že zábavný park bude skutočne reálny. Preto sme tvrdo pracovali, aby mali diváci pocit, že sú súčasťou dobrodružstva – čo naozaj obohacuje náš príbeh,“ povedal producent filmu Jurský svet Frank Marshall.

Samsung predstavoval exkluzívny obsah z pripravovaného filmového dobrodružstva na svojich revolučných SUHD televízoroch v maloobchodných predajniach v USA. Bol tiež súčasťou svetovej premiéry a afterpárty. Pri tejto príležitosti zostavil Samsung videostenu z nových SUHD televízorov, ktorá zobrazovala obsah filmu. Hviezdy na červenom koberci tak obklopovali veľkolepé farby a detaily.

Televízory Samsung SUHD nastavujú úplne novú úroveň kvality obrazu. Vďaka zobrazovacej technológii, ktorú poháňajú energeticky úsporné polovodiče z nano kryštálov, poskytujú bezkonkurenčnú čistotu farieb a kontrast – sú dvaapolkrát jasnejšie ako bežné televízory.

O Jurskom svete

Pred dvadsiatimi dvoma rokmi tragicky skončil sen excentrického milionára Johna Hammonda, ktorý chcel na odľahlom ostrove z dinosaurieho DNA vypestovať Jurský park so živými exponátmi. Od tej doby sa ale mnohé zmenilo, park ide na plné obrátky. Vitajte v Jurskom svete, luxusnom rezorte pri pobreží Kostariky, kde 20 000 návštevníkov preskúmava najkrajšie žijúce prehistorické divy všetkých tvarov a veľkostí a každý deň s nimi zblízka komunikuje.

Keď masívny a tajomný Indominus rex prichystá útek a zmizne v džungli, poriadok sa mení na chaos a návštevníci parku na koristi. Dinosaury uniknú do otvoreného priestoru, aby sa zapojili do neľútostného boja o prežitie. Žiadne miesto najúžasnejšieho zábavného parku na svete už nie je bezpečné.

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Omar Sy, BD Wong a Irrfan Khan hrajú v epickom 3D akčnom snímku, ktorý režíruje Colin Trevorrow a ktorý je založený na postavách od tvorcu Michaela Crichtona. Autorom scenára sú Rick Jaffa & Amanda Silver a Derek Connolly & Trevorrow. Príbeh vytvorili Rick Jaffa & Amanda Silver. Frank Marshall a Patrick Crowley sa pripojili k tímu ako producenti. www.jurassicworld.com.

Posted in Art