Mladiství v Aquaworlde.

Zážitkové kúpanie je pre nich hotový raj. Môžu podľa nálady plávať, hrať sa s loptou alebo šmýkať na jednom z 11-tich

obrovských tobogánov. Naše tobogány poskytujú vzrušenie v zime aj v lete a k šmýkaniu nie je potrebné ísť von, pričom všetko nájdete pod jednou krytou strechou. Statočnejší si môžu vybrať tobogán kamikadze a tí, ktorí túžia po nenáročnejšom šmýkaní, si môžu vybrať Ufo či miestnu riečku. V kúpeľoch si môžu skúsiť potápanie, surfovanie a chodenie po hladine v lopte. A ak majú vaši malí uličníci už fi alové pery, čaká ich zážitok na suchu v podobe obrovskej hracej ríše, Bongo Kids Club, kde ich budú zabávať školení a vzdelaní odborníci, kým si rodičia trošku oddýchnu vo wellness svete.

Narodky – Osláv svoje narodeniny v Aquaworlde!

Ak by ste chceli prekvapiť svoje dieťa nezabudnuteľnou narodeninovou oslavou, príďte k nám a oslávte váš veľký deň vo Vodnej ríši! Popri kúpaní budeme vaše ratolesti čakať s tortou, zákuskami, pizzou, občerstvením, detským šampanským a darčekom.

Bongo Kids Club

Ak sa chceš cítiť dobre nielen vo vode, tak práve teba čaká obrovská hracia ríša na suchu, Bongo Kids Club! Šmykľavka,lezecká stena, loptičkový bazén, mini domček, prekážková dráha a odborne vyškolený detský dozor očakáva a zabáva veľkých aj malých.