Malý, ale šikovný!

Vysávač Samsung Motion Sync Compact

Spoločnosť Samsung Electronics uvádza na trh výkonný vysávač kompaktných rozmerov, ktorý uprace rovnako dobre ako jeho väčší kolegovia. Praktický, kompaktný a ľahký Samsung Motion Sync Compact VC7000 s nádobou na prach s objemom 0,9 l ponúka všetok komfort väčšieho modelu MotionSync vrátane Multicyclone technológie pre konštantný sací výkon a minimálnu údržbu filtrov. Je tiež vybavený prachovým senzorom, ktorý deteguje pri vysávaní množstvo prachu na podlahovej ploche. DPP_0110

 

Aj malá domácnosť si zaslúži dokonale čistú podlahu, vysávač klasických rozmerov však môže byť pre rad používateľov príliš veľký. Samsung teda vychádza v ústrety tým, ktorí požadujú vysoký výkon v malom tele, a predstavuje kompaktný model vysoko výkonného vysávača Samsung Motion Sync Compact, Vysávač Samsung Motion Sync Compact sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kompaktnou konštrukciou, nízkou hmotnosťou a navyše je jednoducho ovládateľný. Telo pohyblivé nezávisle na kolieskach umožňuje hladký a plynulý pohyb, zatiaľ čo veľké skosené kolieska zaručujú stabilitu vysávača. Jedinečné multicyklónové prúdenie vzduchu CycloneForce chráni filter pred upchatím.

Celkový objem tohto modelu bol zredukovaný o 63 % a hmotnosť až o 69 % oproti bežným vysávačom Samsung. Vysávanie a celková manipulácia s vysávačom preto vyžadujú oveľa menšiu námahu a vysávač je možné uložiť aj do malých priestorov v domácnosti.

 

Upratovanie máte pevne v rukách

Užívateľsky príjemné je tiež ovládanie priamo na rukoväti. Diaľkové ovládanie umožňuje jednoduché zapnutie alebo vypnutie spotrebiča a výber optimálneho sacieho výkonu pomocou zabudovaných tlačidiel. Priamo v rukoväti sa potom tiež ukrývajú ďalšie hubice pre čistenie štrbín, alebo nábytku, čo zaisťuje ďalšiu úsporu času pri práci. Vysávač je vybavený

Jednoduchý penový filter zachytáva nečistoty a je možné ho ľahko vyčistiť alebo umyť vodou. Rýchle prepláchnutie je všetko, čo filter potrebuje ako ochranu pred upchatím.

Spotreba energie je pre užívateľa veľmi podstatná a aj v tomto ohľade ich novinka veľmi poteší. Vysávač patrí do energetickej triedy A, vyznačuje sa účinnosťou čistenia koberca D, tvrdých povrchov a emisií prachu A. Rovnako ako veľký Motion Sync aj model Compact získal BAF (antialergický) certifikát a na celý vysávač sa vzťahuje 5-ročná záruka.

 

Vysávač Samsung Motion Sync Compact VC7000 bude v predaji  za 272 € s DPH.