Milované jahody: Spoznajte novú ryžovú kašu od Dr. Oetker

Vedeli ste, že  jahody patria k najobľúbenejšiemu ovociu Slovákov? Doprajte si zdravú pauzu kedykoľvek počas dňa a potešte svoje chuťové poháriky voňavou novinkou – Ryžová kaša Jahody, CHIA od Dr. Oetker. Dokonale vyvážená chuť kvalitnej mliečnej ryže, jahôd a chia semienok nielen potešia váš apetít, ale dodajú vitalitu.  

Kvalitná a zdravá pauza plná energie

  • 45 % celej ryže z Talianska
  • semienka chia a kúsky jahôd
  • má znížený obsah cukru o 30 %*
  • nízky obsah soli a tuku
  • obsahuje zdraviu prospešný inulín
  • je ľahko stráviteľná
  • a je vyrobená na Slovensku!

Ponorte sa spoločne s nami do pestrého sveta kaší a spoznajte komplexný sortiment Ryžových kaší od  Dr. Oetker.

Pre milovníkov chuťovej kombinácie jabĺk a škorice odporúčame siahnuť aj po bezgluténovej Ryžovej kaši Jablká, škorica, ktorá obsahuje 39 % instantnej ryže z Talianska, kúsky sladkých sušených jabĺk bez obsahu oxidu siričitého a mletú škoricu plnú antioxidantov. Táto ľahko stráviteľná kaša, ktorá je vhodná aj pre celiatikov, vám dodá  potrebnú energiu a vitalitu kedykoľvek počas dňa.

Patríte medzi ľudí, ktorí si radi pripomínajú vôňu a chuť leta? Tak neváhajte a siahnite po certifikovanej bezgluténovej Ryžovej kaši Marhuľa, ktorá obsahuje 40 % instantnej ryže z Talianska a sladké sušené marhule plné antioxidantov. Nielenže je ľahko stráviteľná, ale vďaka jednoduchej a rýchlej príprave si ju môžete dopriať aj kdekoľvek a kedykoľvek počas dňa.

Bezgluténová Ryžová kaša Chia, Natural je  originálny druh kaše bez pridaného cukru a s obsahom chia semienok, ktoré sú zdrojom bielkovín, vlákniny, minerálov a stopových prvkov. Fantázii sa medze nekladú, čo platí aj pri dochutení tejto kaše, ktoré je len a len na vás. Dochutiť si ju môžete podľa vašich obľúbených preferencií medom, javorovým sirupom, rôznymi druhmi orechov, čokoládou alebo čerstvým ovocím.