Dokonalý krém rýchlo a jednoducho? Vďaka tejto „vychytávke“ to hravo zvládnete!

Doprajte si obľúbenú zlatú klasiku v trendy prevedení, ktoré ocenia všetky generácie. Nielenže šetrí váš čas, ale prináša so sebou aj  neodolateľný výsledok. Pripraviť dokonalý krém či plnku do vašich obľúbených receptov nebolo nikdy jednoduchšie!

Klasické krémeše, lahodné náplne do tort a zákuskov, ale aj jemný vanilkový krém do moderných receptov. Diskusné fóra pravidelne skloňujú Zlatý klas ako základnú prísadu na pečenie, ktorá nemôže chýbať v žiadnej slovenskej kuchyni.

Nejedna gazdinka má svoj tajný recept, ktorý zdedila po mame či babičke, alebo bol vytvorený pri nejakej špeciálnej príležitosti a odvtedy sa stal súčasťou rodinnej kuchárky. Či ste v kuchyni majstrom, alebo začiatočníkom, so spoľahlivými pomocníkmi bude príprava aj toho najnáročnejšieho receptu naozaj hračkou!

Generácie Sloveniek si spolu so Zlatým klasom kupujú aj kúsok slovenských tradícií či radostných spomienok na detstvo.

Zlatý klas šetrí čas

Pripravte si „bleskový“ zlatý krém vďaka novinke – Zlatý klas bez varenia Dr. Oetker. Nový krémový prášok s vanilkovou arómou bez potreby varenia a chladenia je pripravený na okamžité použitie. Jeho jedinečnosť spočíva nielen v osvedčenej kvalite či v lahodnej chuti, ale aj v jednoduchej a rýchlej príprave, ktorá nezaberie viac ako 3 minúty. Zlatý klas bez varenia je ideálny na prípravu lahodných náplní a krémov do tort či zákuskov. Obsah vrecka stačí zmiešať s cukrom a postupne zašľahávať do 500 ml mlieka izbovej teploty a dokonalý krém je na svete! Pre umocnenie chuťového zážitku ho odporúčame kombinovať s maslom, tvarohom, mascarpone, šľahačkou alebo jogurtom. Tipy na prípravu nájdete na zadnej strane obalu. Nechajte sa inšpirovať všestranným využitím Zlatého klasu bez varenia, šetrite čas a čarujte v kuchyni!

Odporúčaná maloobchodná cena Zlatý klas bez Varenia 36 g: 0,99 €

S láskou k pečeniu

Nedeľné popoludnia strávené v rodinnom kruhu môžu byť ešte sladšie vďaka dezertom pripraveným so Zlatým klasom.

Či už uprednostníte novinku Zlatý klas bez varenia Dr. Oetker na rýchlu prípravu krému, alebo ostanete verní zlatej klasike v praktickom 40 gramovom balení, prípadne si vyberiete  Zlatý klas v rodinnom 200 gramovom balení pre viac potešení, môžete mať istotu, že váš krém bude vždy chutiť výborne. Ak by ste do vašich receptov radi vniesli novú dimenziu chuti, určite vyskúšajte aj Premium Zlatý klas s prírodnou vanilkou Dr. Oetker. Táto voľba vám poskytne dokonalé spojenie prírodnej vanilky, vanilkového struku Bourbon a kvality s dlhoročnou tradíciou.

Aj dnes je čas na Zlatý klas

Bohatstvo ukryté v Zlatom klase objavuje a oceňuje aj mladá generácia Slovákov. Dôvodom sú gastronomické inovácie a trendy, ktoré oživujú klasické recepty z minulosti a ponúkajú ich v novom a modernom šate. Dokazuje to aj dlhodobý 90 % podiel značky Dr. Oetker na trhu krémových práškov. Spotrebitelia ho vnímajú ako výrobok, ktorý by nezamenili za žiadny iný! Krémovému prášku s vanilkovou arómou a charakteristickým kukuričným klasom na obale dôverujú a nikdy ich nesklamal.*

Môžeme teda konštatovať, že Zlatý klas má svoje pevné miesto aj v modernej kuchyni a je neoddeliteľnou súčasťou moderného pečenia aj po 75 rokoch svojej bohatej histórie.

Bonusový tip

Pečieme s láskou aj v roku 2024   

Vráťte sa  k tradíciám a vytvorte si dokonalú rodinnú pohodu, ktorú prinášajú spoločne strávené chvíle v kuchyni. Zažite množstvo zábavy a nechajte sa inšpirovať k sladkému pečeniu exkluzívnymi receptami z kalendára Dr. Oetker – Pečieme s láskou 2024. Okrem tradičného nástenného kalendára sa môžete tešiť aj na praktický stolový variant s receptom navyše!

Čo je ešte super? Prípravu týchto originálnych receptov hravo zvládne každý člen rodiny. Navyše vaše obľúbené recepty môžete ľahko vystrihnúť a uložiť do šanónu na budúce použitie.   Neváhajte a prekvapte seba alebo svojich blízkych týmto praktickým darčekom plným výnimočných receptov a krásnych fotografií. Tento kalendár bude celý rok pastvou nielen pre oči, ale aj gastronomickým potešením.