Flash news: SPÄŤ DO ŠKOLY

Máte doma malú školáčku alebo školáka? Spríjemnite im prvý školský deň pekným darčekom a potešte treba novým párom obuvi z jesennej kolekcie značky Deichmann. Vykúzlite v detských očiach radosť z topánok, ktoré nebudú chcieť vyzuť. Do prvých septembrových dní sú ideálnou voľbou tenisky so suchým či klasickým postranným zipsom, ktorý dieťaťu umožní jednoduché obúvanie.


Pre malé princezné sú ako stvorené modely zdobené kvetovaným vzorom, srdiečkami a trblietkami.

Nevyspytateľné jesenné počasie vie, bohužiaľ, aj nepríjemne prekvapiť. Stavte na kvalitu a vybavte svojich najmenších pohodlnú obuvou, ktorá príjemne zahreje. Skvelým tipom je členková šnurovacia obuv zateplená umelou kožušinou. Jej profilovaná podošva poskytne dieťaťu pevný krok a navyše ho, v prípade dažďa či ranných mrazíkov, ochráni pred nebezpečným pošmyknutím. Väčšina slečien svoj školský outfit rozhodne rady doladia štýlovými nízkymi čižmami s efektnými detailmi.

Bude mať vaše dievčatko alebo chlapček sviatok? Alebo im chcete urobiť radosť len tak? Preskúmajte jesennú kolekciu Deichmann a vyberte ako darček obuv s motívom obľúbených rozprávkových hrdinov.