ŠKODA vás pripraví na TOUR bez zVelitsovania.

O bicyklovaní bez zVelitsovania. Tak znie názov kampane, ktorú pripravil fenomenálny cyklista Peter Velits s Martinom Imrichom špeciálne pre aktuálny ročník ŠKODA BIKE OPEN TOUR. V sérii krátkych zábavných videí nájdu fanúšikovia horskej aj cestnej cyklistiky cenné bajkerské rady. Zúročiť ich môžu už 14. mája na ŠKODA Maratóne Marikovskou dolinou, ktorým séria ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016 pokračuje.

Trojnásobný majster sveta v časovke družstiev a jeden z najlepších slovenských cyklistov Peter Velits v spolupráci s Martinom Imrichom, známou osobnosťou na slovenskej bajkerskej scéne, pripravili špeciálne pre tento ročník ŠKODA BIKE OPEN TOUR sériu tematických videí. Obaja zúročia svoje pretekárske skúsenosti a zábavnou formou ponúknu cenné rady pre všetkých fanúšikov cyklistiky.

„Bez zVelitsovania, horská cyklistika je naozaj pre každého a ŠKODA BIKE OPEN TOUR ponúka jedinečnú možnosť, ako to zažiť na vlastnej koži. V pretekoch často rozhodujú detaily, ktoré sú však pre celkový úspech dôležité. Preto sme s Martinom pripravili niekoľko odporúčaní pre všetkých, ktorí sa chystajú vyraziť na trať,“ hovorí Peter Velits. V prvom zo série videí sa cyklisti zamerali na prípravu na preteky.

Videá budú postupne zverejňované počas série ŠBOT 2016 na webstránke www.škoda-bike-open-tour.sk alebo Facebooku a YouTube kanáli ŠKODA AUTO Slovensko.

Bližšie informácie o ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016 nájdu fanúšikovia na stránke www.skoda-bike-open-tour.sk, kde sa môžu na preteky série aj registrovať.