Dokonalá hygienická čistota s novým Bref Power Aktiv Lavender.

Dokonalosť pre vašu toaletu aj s omamnou vôňou levandule. Spoločnosť Henkel Slovensko rozširuje obľúbený rad tuhých WC blokov o nový  Bref Power Aktiv Lavender. Novinka v tvare obľúbených guličiek obsahuje osvedčené aktívne prvky, akými sú: čistiaca pena, zložka proti vodnému kameňu a efektívne otvory v závesnom košíčku. Vašu WC misu navyše tentokrát osvieži vôňou levanduľových polí Stredomoria.

Obľúbený WC blok

Tuhý WC blok Bref Power Aktiv Lavender v tvare štyroch guľôčok čistí misu vašej toalety doslova s každým spláchnutím. Jedinečná receptúra skrýva štyri funkcie, ktoré vašej toalete dodajú hygienickú čistotu, dokonalú čistiacu penu, ochránia ju pred vodným kameňom a navyše poskytnú vášmu WC nádhernú dlhotrvajúcu sviežosť v novom variante s vôňou levandule, ktorá už nie je len súčasťou parfémov a kozmetiky, ale osvieži i vašu toaletu.

Originálne dizajnový WC blok Bref Power Aktiv je od svojho uvedenia na trh v roku 2010 zákazníkmi veľmi obľúbený produkt. Spotrebitelia uprednostňujú nielen jeho účinné zloženie ale i  jeho tvar. Vďaka svojej dostatočnej dĺžke pokryje väčšiu časť WC misy a prispôsobí sa tak aj v atypických toaletách..

Nový Bref Power Aktiv Lavender osvieži toaletu vôňou tejto nezameniteľnej rastliny, ktorá je známa svojimi aromatickými a liečivými účinkami. Používa sa od pradávna k upokojeniu, na kozmetické účely alebo s cieľom naladiť dobrú  atmosféru. Čo je v dnešnej hektickej dobe viac ako vítané. Nechajte sa aj vy zlákať týmto trendom. S novinkou Bref Power Aktiv Lavender  sa nezameniteľná vôňa francúzskeho Provence stane súčasťou aj vášho domova.