Oolaboo prompt volumizing powder – ryžový púder pre výrazný objem vlasov

Zbavte sa mdlých vlasov raz a navždy. Objavte oolaboo prompt volumizing powder. Ryžový púder, ktorý sa stará o zachovanie maximálneho objemu. Striedanie mrazivých vonkajších teplôt a vnútorného suchého vzduchu, tiež časté nosenie čiapok a vysoká vlhkosť – to všetko sú faktory, ktoré našim vlasom ani trochu neprospievajú. Tie potom často bývajú mdlé, rýchlejšie sa mastia a len ťažko ich možno upraviť. Presne na tieto účely prichádza oolaboo so svojím ošetrujúcim prípravkom oolaboo prompt volumizing powder.

Jedná sa o ľahký púder, ktorý vlasy nadvihne pri korienkoch, texturizuje každý ich prameň, a prepožičia tak celému účesu prirodzený objem, ktorý nezničí ani nasadená čiapka.

 Púder sa tiež hodí na zapletanie vrkočov, tvorbu štruktúrovaných účesov a zaručenie maximálneho objemu krátkym zostrihom. Oolaboo prompt volumizing powder je vhodný na všetky typy vlasov a na každodenné použitie.

Popri zložkách potrebných na udržanie objemu, obsahuje púder aj ingrediencie, ktoré zaručia, že po jeho použití nebudú vlasy znčené:Hydrolyzovaný ryžový proteín podporuje pevnosť a odolnosť vlasov.Hydrolyzovaný hodváb dodáva vlasom hebkosť a podporuje zdravý lesk.Extrakt z listov agáve vlasy hydratuje a celkovo podporuje ich zdravie.Inulín je rastlinná vláknina, ktorá vlasy hydratuje a pomáha s ich rozčesávaním.Maltóza je sacharid, ktorý sťahuje vlasové kutikuly a podporuje lesk vlasov.Ako sa oolaboo prompt volumizing powder používa? Malé množstvo prípravku naneste do suchých vlasov. Končekmi prstov zapracujte ku korienkom. Ak chcete podporiť objem stredne dlhých vlasov, rozprestrite po nich púder pomocou hrebeňa či kefy. Na dosiahnutie ideálneho výsledku stačí vždy len malé množstvo oolaboo prompt volumizing powder. Po otvorení neodlepujte z krabičky kryciu nálepku, ale iba ju na jednom či niekoľkých miestach prepichnite.

oolaboo prompt volumizing powder, 10 g: 33,50 €