Milujeme vašu farbu

Do vášho termínu ku kaderníčke zostáva ešte viac ako týždeň, ale vy chcete dodať svojej blednúcej farbe iskru? Nový rad Clean Beauty od Paul Mitchell® prináša tónovacie masky pre okamžitú prvú pomoc vašej farbe i tradičnú starostlivosť naplnenú prospešnými rastlinnými látkami, ktoré predchádzajú vyblednutiu farby. Pretože my vašu farbu jednoducho milujeme.

Všetky produkty Clean Beauty Color Protect obsahujú výťažok z granátového jablka bohatý na antioxidanty, ktorý pomáha predchádzať vyblednutiu farby v dôsledku pôsobenia vonkajších vplyvov a voľných radikálov a borákový olej pomáha zmäkčiť a vyživiť každý prameň.

Clean Beauty Color Protect Shampoo a Conditioner

obsahujú 83 % a 94 % prírodných látok Toto duo prinesie vašej farbe iba to najlepšie. Bez sulfátový šampón na každodenné umývanie so sviežou ovocnou vôňou ochráni vašu farbu a poteší zmysly. Rozhodne ho doplňte o kondicionér, ktorý vyživuje a revitalizuje vlasy a dodáva vlasom pružnosť a lesk.

obrázok Color Protect Shampoo & Color Protect Conditioner

Color Protect Shampoo 250 ml, 30,51 €

Color Protect Conditioner 250 ml, 33,78 €

Clean Beauty Color Protect Color Depositing Treatment

96-7% prírodných látok Tónovacie vyživujúce masky s výťažkom z granátového jablka a borákového oleja udržujú farbu vlasov a dodajú každej farbe nový lesk, zatiaľ čo vlasy vyživujú a zmäkčujú. Ich použitie je neuveriteľne jednoduché, vyskúšajte sami.

CAYENNE ideálna pre červené odtieneCINNAMON ideálna pre červeno-hnedé odtieneCOCOA ideálna pre svetlo až stredne hnedé odtieneVANILLA ideálna pre blond odtieneTRUFFLE ideálna pre tmavo hnedé odtiene

obrázky produktov

150 ml, 34,87 €

V predaji v kaderníckych salónoch

www.paulmitchell.cz/salony

alebo na oficiálnom eshope Paul Mitchell

eshop.paulmitchell.cz 

Tlačové správy všetkých našich značiek pre vás máme na jednom mieste:

https://myone.cz/media/