Black Stuff nie je čierna mágia, ale jeden z najsilnejších antioxidantov na svete

Zoznámte sa s produktmi Green World Solutions a ich Black Stuff a čoskoro sa budete cítiť ľahšie, uvoľnenejšie a budete mať viac energie. Svoju imunitu, energiu, krásu aj váhu môžete mať vo svojich rukách.

Doplnky stravy estónskej značky Green World Solutions sú úplne iné, než na aké ste boli doteraz zvyknutí. Spoliehajú na vysokú kvalitu a nájdete v nich iba preverené prírodné suroviny. Využívajú kombinácie modernej biotechnológie s múdrosťou našich babičiek, vďaka čomu tak pod rukami estónskeho výskumného tímu vznikajú tie najkvalitnejšie prírodné doplnky stravy vyrábané na mieru človeku 21. storočia a jeho potrebám. A teraz máte možnosť ich vyskúšať aj vy.

Black Stuff – zmes pre mikrobióm – kapsule

Tieto čierne kapsule si rýchlo zamilujete. Zjednodušene fungujú tak, že dôležité minerály z vašej stravy rýchlo dopravujú do buniek a orgánov, aby mohli maximálne plniť svoju funkciu. Minerály totiž našim telom často len prekĺznu a do orgánov a buniek, kde sú potrebné, sa ich dostane len nepatrné množstvo.

A aby toho nebolo málo, naberú kapsule na ceste von ešte škodlivé látky a tým pádom pomáhajú organizmu rýchlejšie detoxikovať. Navyše pomáhajú chrániť pred voľnými radikálmi a oxidačným stresom. Obsahujú kyselinu humínovú, kyselinu fulvovú a polyfenoly. Výsledok? Čoskoro sa budete cítiť ľahšie, uvoľnenejšie, budete mať viac energie a všetko vám pôjde s väčšou ľahkosťou.

https://www.systers.bio/black-stuff-smes-pro-mikrobiom/

Cena: 65 €

Black Stuff – zmes pre mikrobióm – prášok

Tento prášok vám ľahko a prirodzenou cestou zaistí správne fungovanie črevného mikrobiómu. Obsahuje prírodný výťažok z brezy a huby chaga a telo rýchlo zásobí veľkým množstvom kyseliny humínovej, fulvovej a polyfenolov. Je doslova nabitý stopovými prvkami a minerálmi v biologicky využiteľnej forme, ktoré telu rýchlo dodá. Priaznivo ovplyvňuje aj imunitný a hormonálny systém, zároveň pomáha telu zbaviť sa škodlivín, reguluje antioxidačný stres a v neposlednom rade dodá organizmu energiu a potrebnú rovnováhu.

https://www.systers.bio/black-stuff-smes-pro-mikrobiom–prasek–30-g-/

Cena: 23 €

Black Stuff – Happy Tummy – cukríky pre deti

Toto nie sú žiadne obyčajné cukríky, ale výživová poistka pre vaše deti. Hovoríte, že sa vaše dieťa predsa zdravo a vyvážene stravuje. Gratulujeme! Nalejme si ale čistého vína, všetci vieme, že dostať v dnešnej dobe do detí nutrične vyváženú stravu bez pridaných chemikálií je takmer nadľudský výkon. S týmito cukríkmi to ale odteraz nebude problém. Obsahujú cenné mikroživiny, minerály aj antioxidanty na ochranu proti voľným radikálom a sú samozrejme bez cukru. Garantujeme vám, že vaše dieťa denne dostane hravou formou potrebnú dávku dôležitých živín a vitamínov v tej najlepšej kvalite.

https://www.systers.bio/black-stuff-happy-tummy-bonbony-pro-deti–30-ks-/

Cena: 42 €

Kto je Systers Systers je portál, ktorý spája ženské zdravie, múdrosť našich babičiek, vedecké poznatky, najnovšie technológie a biohacking. Okrem unikátnych produktov je tu aj magazín plný zaujímavých informácií a zoznam eventov, ktoré komunita Systers pravidelne organizuje. „Spoločne ideme cestou sebapoznania a holistického prístupu k zdraviu,“ hovorí o portáli jeho zakladateľka Veronika Allister s tým, že možnosti každého z nás sú nekonečné.

https://www.systers.bio