Biohackerské čokolády od Systers

Systers oznamujú návrat svojich biohackerských čokolád. Sú ručne vyrobené z najkvalitnejších surovín, majú skvelú chuť a vlani sa vypredali behom pár týždňov. Čokoládu poznali už starí Mayovia a Aztékovia. Považovali ju za božskú manu a zároveň jej prikladali značné liečivé vlastnosti. Už vtedy vedeli, že dokáže mierniť zažívacie problémy, povzbudiť unavenú myseľ a tiež, že pôsobí afrodiziakálne. Odvtedy prešla čokoláda množstvom zmien, pričom niektoré, ako je napríklad jej priemyselná výroba, neboli práve k lepšiemu.Našťastie však stále existujú kvalitné čokolády, ktoré nie sú len obyčajnou sladkou neresťou, ale dodávajú telu množstvo prospešných látok a mysli značnú dávku vzpruhy. Obsahujú totiž vysoký podiel kvalitnej kakaovej hmoty, ktorá je prirodzene bohatá na minerály, ako je horčík, vápnik či železo, vitamíny (B, C a E) a flavonoidy či alkaloidy.

Biohackerské čokolády Systers sú v bio kvalite, vegan friendly a na našom trhu nemajú vďaka spracovaniu a využitým surovinám konkurenciu. Navyše sú ručne vyrábané v pražskej remeselnej čokoládovni z vybraných surovín, ako sú:

●      Férové ​​kakaové bôby, ktoré na svojej kolumbijskej ekofarme vypestoval Justinián Suaréz, hnojí ich prírodnými probiotikami a ku svojim zamestnancom i prírode chová hlboký rešpekt.●      Výťažky z blahodarných húb od fínskej značky KÄÄPÄ Mushrooms.●      Kvalitné lyofilizované ovocie pre sviežu chuť.●      Kokosový cukor pre jemné a prirodzené dosladenie.

Biohacker’s dream 77 % – Lion’s mane a čučoriedky

Až sa vám rozplynie kocka tejto čokolády na jazyku, ucítite plnú chuť kakaových bôbov a tiež svieže lyofilizované čučoriedky, ktoré sú prirodzeným zdrojom antioxidantov, vitamínov B a C a tiež minerálov, ako je napríklad draslík, zinok či chróm. Okrem toho čokoláda obsahuje výťažok z adaptogénnych húb lion’s mane, ktoré vyrástli v panenských lesoch Fínska. Huba 21. storočia, ako ju prezývajú, je potravou pre mozog a okrem betaglukánov obsahuje hericenony a erinacíny, ktorých neuroprotektívny potenciál skúmajú vedci po celom svete. Okrem čistého potešenia z výnimočnej chuti dokáže táto čokoláda zlepšiť koncentráciu alebo usmerniť roztržitú myseľ. Je teda skvelá pre lepšie sústredenie.

Biohacker’s dream 77 % – Lion’s mane a čučoriedky, 55 g: 10,50 €

Biohacker’s dream 66 % – Chaga a čerešne

Okrem skvelej kakaovej chuti vám táto čokoláda ponúkne aj ovocnú vzpruhu v podobe lyofilizovaných čerešní. Tie sú prirodzeným zdrojom vitamínov A, B a C, taktiež minerálnych látok, ako sú jód, draslík, vápnik alebo železo a v neposlednom rade aj antioxidantov. Okrem toho je do čokolády primiešaný extrakt z huby chaga. Tá sa nazýva aj „huba nesmrteľnosti“, je nabitá antioxidantmi, betaglukánmi, fenolmi, vitamínmi i minerálmi a tradičná čínska medicína ju pozná už tisíce rokov. Navyše podporuje imunitu a vitalitu. Maškrtenie tejto čokolády nie je hriech, ale úžasný rituál, ktorý poteší chuťové poháriky a zároveň prinesie nerušenú harmóniu do každej mysle.

Biohacker’s dream 66 % – Chaga a čerešne, 55 g: 10,50 €

Biohacker’s dream 100 %

Len najkvalitnejšie kakaové bôby odrôd trinitaria a criola a štipka pravej vanilky – to sú ingrediencie, ktoré sa snúbia v tretej variante biohackerskej čokolády Systers. 100% čokoláda Systers, ktorá je funkčným palivom pre telo i myseľ, svojou intenzitou uspokojí chute najnáročnejších gurmánov a súčasne dodá každému obrovskú dávku energie. Kúsok tejto čokolády sa hodí napríklad pri sústredenej práci, náročnom športovom výkone alebo otužovaní.

Biohacker’s dream 100 %, 55 g: 10,50 €

Kto je Systers Systers je portál, ktorý spája ženské zdravie, múdrosť našich babičiek, vedecké poznatky, najnovšie technológie a biohacking. Okrem unikátnych produktov je tu aj magazín plný zaujímavých informácií a zoznam eventov, ktoré komunita Systers pravidelne organizuje. „Spoločne ideme cestou sebapoznania a holistického prístupu k zdraviu,“ hovorí o portáli jeho zakladateľka Veronika Allister s tým, že možnosti každého z nás sú nekonečné.

https://www.systers.bio